VERLOPEN

Aanbieding Mario + Rabbids Sparks of Hope Nintendo Switch

€ 39,95
€ 49,99
Gratis
Coolshop.nl
|
9d
|
0
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Mooie drop!!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN


Trailer Mario + Rabbids Sparks of Hope Nintendo Switch
Beschrijving Mario + Rabbids Sparks of Hope Nintendo Switch
In Mario + Rabbids Sparks of Hope beginnen spelers aan een epische reis om de orde te herstellen die Cursa, een mysterieuze en kwaadaardige vijand, heeft aangericht. Cursa en de kwaadaardige volgelingen richten chaos aan op de planeten en hun eigenaardige inwoners terwijl ze alle energie van de Sparks, griezelige wezens gevormd door de fusie van Lumas en Rabbids, proberen te consumeren. Spelers verkennen fantastische werelden vol eigenaardige bewoners en hilarische geheimen, en gaan de strijd aan tegen vijanden in innovatieve gevechten waarin turn-based tactieken en real-time bewegingen worden gemixt met hun extravagante team van helden. Neem de controle over de helden om vijanden te verslaan en haal het maximale uit elke beurt in tactische en dynamische gevechten. Spelers stellen hun eigen dreamteam van drie helden samen om het op te nemen tegen verrassende eindbazen, bekende vijanden uit het Mario-universum en uitzonderlijke Rabbids-vijanden in hun kosmische avontuur.

Vorm een team samen met Mario, Luigi, Princess Peach, Rabbid-Peach, Rabbid-Luigi en hun vrienden op een kosmische reis om een kwaadaardige entiteit te verslaan en je Spark-maatjes te redden. Verken de planeten in de melkweg terwijl je mysterieuze geheimen en meeslepende quests ontdekt!

KENMERKEN:
  • Stel je droomteam samen met drie helden uit een eclectische selectie van negen.
  • Versla alle nieuwe eindbazen en ook een aantal bekende vijanden in de melkweg.
  • Red de griezelige Sparks in de melkweg, zij geven je diverse krachten die je helpen tijdens jouw gevechten.
  • Ontketen de vaardigheden van je helden, maar ga strategisch te werk terwijl je je vijanden neerslaat, je teamgenoten gebruikt voor grote sprongen en dekking zoekt

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.