Aanbieding Kraken Ultimate Surround Gaming Headset Zwart Razer PC

€ 89,99
€ 109,00
Gratis
Bol.com
|
2d
|
0
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Bol.com voor een prijs van € 89,99.

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN
Shop Reviews Levertijd Basis Totaal
Waarborg Bol.com € 89,99 € 89,99 Bekijk


Beschrijving Kraken Ultimate Surround Gaming Headset Zwart Razer PC
Tot de tanden gewapend
Met de Razer Kraken Ultimate heb je oneerlijk concurrentievoordeel en ben je de laatste man die standhoudt. Je wapentuig is uitgebreid met THX Spatial Audio, een scherp afgestemde ruisonderdrukkende microfoon, en is comfortabel voor optimale audio tijdens actiegames - ook bij langdurig gebruik.

THX SPATIAL AUDIO
Voor surroundsound met uiterste nauwkeurigheid
Neem een voorsprong op de concurrentie: volg je tegenstanders uiterst nauwkeurig en bewust met behulp van duidelijke en precieze positionele audio waarmee je tegenstanders kunt lokaliseren nog voordat ze in het zicht zijn.

MICROFOON MET ACTIEVE RUISONDERDRUKKING
Voor kristalheldere teamcommunicatie
Zorg voor absolute helderheid bij het doorgeven van informatie aan je team, met een secuur afgestemde microfoon die achtergrondgeluiden van ventilatoren, airco en apparatuur effectief elimineert.

ALUMINIUM EN STALEN CONSTRUCTIE
Voor duurzaamheid met een licht gewicht
Het bauxietaluminium frame en de roestvrijstalen hoofdband maken de headset licht, flexibel en ongelooflijk duurzaam - gebouwd voor jarenlange, intensieve gamingsessies.

BRILVRIENDELIJKE KUSSENS MET KOELGEL
Voor langdurig comfort
Zorg dat jij zonder ongemakken de overhand hebt tijdens gamesessies. De Razer Kraken Ultimate heeft een brilvriendelijk ontwerp en oorkussens met koelgel die de opbouw van warmte verminderen.

OP MAAT AFGESTEMDE DRIVERS VAN 50 MM
Voor krachtig, gedetailleerd geluid met een meeslepende bas
De superieure geluidskwaliteit van de Razer Kraken Ultimate en de diepe, krachtige bas zorgen voor een rijk geluidsspectrum dat elke voetstap en elk schot perfect registreert. Zo blijf jij de concurrentie voor.

RAZER CHROMA™ RGB-BASISGLOED
Voor aanpasbare stijl
Met 16,8 miljoen kleuren en een reeks effecten produceren de oorschelpen van de headset licht met een basisgloed die naar eigen smaak kan worden aangepast.

Koptelefoon
- Frequentierespons: 20 Hz - 20 kHz
- Impedantie: 32 ? @ 1 kHz
- Gevoeligheid (@1 kHz): 109 dB
- Drivers: 50 mm, met neodymium magneten
- Diameter binnenste oorschelp: 65 x 44 mm
- Type aansluiting: USB digitaal
- Snoerlengte: 1,3 m
- Gewicht ongeveer: 275 g/0,60 lbs
- Ovale oorkussens: ontworpen voor volledige oorafdekking met verkoelende gel, voor geluidsisolatie en comfort

Microfoon
- Frequentierespons: 100 Hz - 10 kHz
- Signaal-ruisverhouding: > 60 dB
- Gevoeligheid (@1 kHz): -45 ± 3 dB
- Opnamepatroon: unidirectioneel ECM-geluid
- Dempfunctie: klik om te dempen

Knoppen op de oorschelp
- Volume omhoog en omlaag

Audiogebruik
- Audiogebruik: apparaten met USB-aansluiting
- Audio- en microfoongebruik: apparaten met USB-aansluiting
MICROFOON MET ACTIEVE RUISONDERDRUKKING Voor kristalheldere teamcommunicatie Zorg voor absolute helderheid bij het doorgeven van informatie aan je team, met een secuur afgestemde microfoon die achtergrondgeluiden van ventilatoren, airco en apparatuur effectief elimineert. ALUMINIUM EN STALEN CONSTRUCTIE Voor duurzaamheid met een licht gewicht Het bauxietaluminium frame en de roestvrijstalen hoofdband maken de headset licht, flexibel en ongelooflijk duurzaam - gebouwd voor jarenlange, intensieve gamingsessies. BRILVRIENDELIJKE KUSSENS MET KOELGEL Voor langdurig comfort Zorg dat jij zonder ongemakken de overhand hebt tijdens gamesessies. De Razer Kraken Ultimate heeft een brilvriendelijk ontwerp en oorkussens met koelgel die de opbouw van warmte verminderen. OP MAAT AFGESTEMDE DRIVERS VAN 50 MM Voor krachtig, gedetailleerd geluid met een meeslepende bas De superieure geluidskwaliteit van de Razer Kraken Ultimate en de diepe, krachtige bas zorgen voor een rijk geluidsspectrum dat elke voetstap en elk schot perfect registreert. Zo blijf jij de concurrentie voor. RAZER CHROMA RGB-BASISGLOED Voor aanpasbare stijl Met 16,8 miljoen kleuren en een reeks effecten produceren de oorschelpen van de headset licht met een basisgloed die naar eigen smaak kan worden aangepast. Koptelefoon - Frequentierespons: 20 Hz 20 kHz - Impedantie: 32 @ 1 kHz - Gevoeligheid (@1 kHz): 109 dB - Drivers: 50 mm, met neodymium magneten - Diameter binnenste oorschelp: 65 x 44 mm - Type aansluiting: USB digitaal - Snoerlengte: 1,3 m - Gewicht ongeveer: 275 g/0,60 lbs - Ovale oorkussens: ontworpen voor volledige oorafdekking met verkoelende gel, voor geluidsisolatie en comfort Microfoon - Frequentierespons: 100 Hz 10 kHz - Signaal-ruisverhouding: 60 dB - Gevoeligheid (@1 kHz): -45 3 dB - Opnamepatroon: unidirectioneel ECM-geluid - Dempfunctie: klik om te dempen Knoppen op de oorschelp - Volume omhoog en omlaag Audiogebruik - Audiogebruik: apparaten met USB-aansluiting - Audio- en microfoongebruik: apparaten met USB-aansluiting

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.