Aanbieding Marvel's Avengers PS5

€ 22,00
€ 26,45
+ € 2,99
Nedgame
|
19d
|
0
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Nedgame voor een prijs van € 22.00.

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN
Geen gebruikte / used prijzen bekend


Trailer Marvel's Avengers Playstation 5
Beschrijving Marvel's Avengers Playstation 5

Marvel’s Avengers nodigt spelers uit om hun superhelddromen te verwezenlijken. In deze definitieve game-beleving van Avengers komen uitmuntende verhaalvertelling en een immer groeiend universum samen. Benut buitengewone vaardigheden, maak aanpassingen aan je steeds grotere groep helden, vorm teams van vier spelers en verdedig de aarde tegen escalerende dreigingen.

Marvel’s Avengers begint op A-Day, wanneer Captain America, Iron Man, the Hulk, Black Widow en Thor een hi-tech hoofdkwartier van de Avengers in San Francisco openen – inclusief de onthulling van hun eigen helicarrier die wordt aangedreven door een experimentele energiebron. Het festijn neemt een dodelijke wending wanneer een rampzalig ongeluk leidt tot massale vernietiging. Wanneer de Avengers de schuld krijgen van de tragedie, gaan ze uit elkaar. Vijf jaar later zijn alle superhelden verboden. Maar wanneer de wereld in gevaar is, schuilt de enige hoop in het herenigen van de machtigste helden op aarde.

De feestelijke dag wordt ruw verstoord door een catastrofaal ongeluk dat een enorme verwoesting veroorzaakt. De Avengers krijgen de schuld en vallen uiteen.

Vijf jaar later, als superhelden verboden zijn en de wereld in gevaar is, ontdekt Kamala Khan, een tiener uit New Jersey, een schokkende samenzwering. Alleen het herenigen van de Avengers kan een einde maken aan Advanced Idea Mechanics, een van de grootste bedreigingen die de aarde ooit heeft gekend.

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.