Aanbieding UFC 4 Xbox One / Series X | S

€ 17,00
€ 29,99
+ € 2,88
Gameshop Twente
|
14d
|
0
0
Like Points
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Gameshop Twente voor een prijs van € 17.00.

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN


Trailer UFC 4 Xbox One / Series X | S
Beschrijving UFC 4 Xbox One / Series X | S

In EA Sports UFC 4 wordt de vechter gevormd door zijn vechtstijl, prestaties en persoonlijkheid. Spelers kunnen personages ontwikkelen en aanpassen via een geünificeerd voortgangssysteem in alle modes om in de nieuwe Career Mode als onbekende amateur uit te groeien tot UFC-superster. Nieuw in UFC 4 is dat spelers kunnen genieten van vier gloednieuwe omgevingen, waaronder The Kumite, The Backyard, UFC Apex en Action Avenue, of de wereld kunnen uitdagen in nieuwe Blitz Battles of Online World Championships om de onbetwiste kampioen te worden. Prestatiedetails zoals gewichtsklasse en een van de vijf MMA-disciplines, waaronder worstelen, jiujitsu, boksen en nog veel meer, definiëren hoe spelers vechten, en 1600+ nieuwe uitrustingen die je kunt verdienen, 120+ emotes en meer stellen spelers in staat om tijdens het spelen uiting te geven aan hun persoonlijkheid.

In gameplay bieden vloeiende clinch-naar-aanvalscombinaties responsievere en authentieke staande gameplay-ervaringen, terwijl vernieuwde takedown- en grondmechanismen meer controle geven in deze belangrijke fases van het gevecht. Hoe of waar spelers ook spelen, UFC 4 stelt ze in elk gevecht centraal. Vloeiende clinch-bediening brengt RPM naar de kunst van de 'clinch' en voegt een belangrijk strategisch element toe aan het aanvalssysteem. RPM Tech zorgt voor een vernieuwde takedown met talloze nieuwe takedown-animaties, die worden geactiveerd door spelersbesturing en vechtersattributen. Er is een nieuw submission-systeem gebouwd om een vereenvoudigde spelervaring te bieden, met meer manieren om over te gaan naar submission-pogingen, een genadeslag te versnellen of high-impact slams te maken als ontsnapping.

Daarnaast introduceert een vernieuwing van de Career Mode een gloednieuwe manier om achtergrondverhalen van vechters te ontwikkelen; deze vernieuwing zorgt tijdens de carrière van de vechter tevens voor een diepgaand evolutieproces. Via de nieuwe vechtersevolutie-feature kunnen spelers de vaardighedenset van een vechter bepalen, omdat vechters met elke uitgevoerde slag of takedown ervaring opdoen in die specifieke discipline. Relationship Building brengt de impact van samenwerkingen en rivaliteit naar UFC 4: je leert van zowel vriend als vijand om ervaring op te doen en jezelf cruciale vaardigheden eigen te maken. Spelers kunnen hun pad selecteren, zodat ze de gevechten, gewichtsklasse en rivaliteit kunnen kiezen die ze willen, en geen carrière meer hetzelfde is.

Geef je legende vorm in EA SPORTS UFC 4 op de Xbox One. In EA SPORTS UFC 4 wordt de vechter die je krijgt gevormd door je vechtstijl, je prestaties en je persoonlijkheid. Ontwikkel je personage en pas hem aan via een uniform voortgangssysteem in alle modes. Groei als onbekende amateur uit tot een UFC-superster in de nieuwe Career Mode en beleef de oorsprong van vechtsport in twee gloednieuwe omgevingen; The Kumite en The Backyard, of daag de wereld uit in nieuwe Blitz Battles of Online World Championships om de onbetwiste kampioen te worden. In gameplay bieden vloeiende clinch-naar-aanvalcombinaties responsievere en authentieke staande gameplay, terwijl vernieuwde takedown- en grondmechanismen meer controle geven in deze belangrijke fases van het gevecht. Hoe of waar je ook speelt, EA SPORTS UFC 4 stelt ‘jou’ centraal in elk gevecht.

Gameplay en presentatie
Met meer controle over aanvallen, Real Player Motion Technology die grappling-gevechten tussen twee spelers een nieuwe dimensie geeft, het nieuwe submission-systeem en een gigantische vernieuwing van ground and pound voelen spelers in EA SPORTS UFC 4 elke fase van het gevecht.

Nieuwe gevechtsomgevingen
Een vechter wordt gevormd door zijn omgeving; of hij nu op straat is gevormd of is geboren uit een oude krijgskunstdiscipline, deze nieuwe omgevingen geven vorm aan de vechter... en het gevecht.

Created Fighter en Vanity
Het EA SPORTS UFC 4-universum is gebouwd rond je vechter, en elke vechter is anders: zowel qua prestaties, als qua persoonlijkheid die hij naar de Octagon brengt. Prestatiedetails zoals gewichtsklasse en een van de twaalf archetypen definiëren hoe je vecht, terwijl je ondertussen uiting aan je persoonlijkheid kunt geven met de 1600+ nieuwe uitrustingen en 120+ emotes.

Connected Player Profile
Bouw je vechter op en zie de legende groeien terwijl je game modes speelt en items verdient. Als je uitdagingen voltooit, verdien je XP voor je Connected Player Profile. De XP die je verdient, biedt toegang tot beloningen, zoals aangepaste fight tops, accessoires en achtergronden voor spelerskaarten, die samen uiting geven aan je persoonlijkheid en identiteit.

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.