Aanbieding Returnal PS5

€ 34,99
€ 69,99
Gratis
BCC.nl
|
14d
|
0
0
Like Points
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij BCC.nl voor een prijs van € 34.99.

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN


Trailer Returnal Playstation 5
Beschrijving Returnal Playstation 5

Vecht om de cyclus van chaos op een constant veranderende planeet te doorbreken. Na een noodlanding op deze van vorm veranderende wereld moet Selene door het dorre landschap van een oude beschaving op zoek naar een manier om te ontsnappen. Ze is alleen, geïsoleerd en moet tot het uiterste vechten om te overleven. Keer op keer wordt ze verslagen en is ze gedwongen om haar reis opnieuw te beginnen nadat ze sterft.

In de meedogenloze, roguelike gameplay zul je merken dat wanneer de planeet met elke cyclus verandert, dat ook geldt voor de items die je tot je beschikking hebt. Elke loop komt met nieuwe combinaties, waardoor je gedwongen wordt om je grenzen te verleggen en elke keer een andere strategie in de strijd te gebruiken.

De duistere schoonheid van de vervallen wereld om je heen komt tot leven door de verbluffende visuele effecten en zit boordevol explosieve verrassingen. Van bullet hell-gevechten vol spanningen tot diepgewortelde wendingen in grimmige en contrastrijke omgevingen. Je verkent, ontdekt en baant je een weg door een meedogenloze reis waarbij het mysterie je bij elke stap op de voet volgt.

Het spel is ontworpen om vaak opnieuw gespeeld te worden en de procedurele wereld van Returnal nodigt je uit om jezelf op te pakken na een nederlaag en nieuwe, evoluerende uitdagingen aan te gaan bij elke wedergeboorte.

Belangrijkste Hoofdkenmerken:

 • Intense gevechten:
  Vecht om te overleven in deze third-person roguelike shooter.
  Neem het op tegen meedogenloze vijanden in explosieve, bullethell-gevechten.
     
 • Spannende verkenning:
  Wees zorgvuldig met je uitrusting en je middelen – elke keer als je sterft, start je weer bij het begin.
  Zoek naar upgrades in buitenaardse technologie om je vaardigheden in toekomstige cyclussen te verbeteren.
 • Spookachtig verhaal:
  Voeg fragmenten van Selenes herinneringen samen terwijl ze op zoek is naar antwoorden.
  Vorm een persoonlijke band met de planeet terwijl je het alsmaar evoluerende en vervallende terrein verkent.


PS5 Functies:

 • Snel laden: Spring door portalen tussen werelden met de ultrasnelle SSD van het PS5™-systeem. Spring terug in de actie met laadsnelheden die zo snel zijn dat je niet hoeft te wachten om te herstarten nadat je dood bent gegaan.
 • Adaptieve triggers: Schakel instinctief tussen schietmodi met behulp van een enkele adaptieve trigger – wissel direct van het vizier naar het alternatieve vuur van je geweer.
 • Haptische feedback: Voel zowel de grote als kleine in-game acties – tijdens het verkennen van fragmenten van Selenes herinneringen of als je intuïtieve, buitenaardse wapens vuurt.
 • Tempest 3D AudioTech op compatibele hoofdtelefoons: Hoor de actie vanuit elke richting in 3D Audio – kogels die langs je heen vliegen, vijanden die boven je hoofd cirkelen of onzichtbare vijanden die je van achter besluipen.

 

Reacties / Vragen

 1. Er zijn geen reacties geplaatst.
 2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.