Aanbieding Logitech G903 Lightspeed Draadloze Gamingmuis PC

€ 99,99
€ 179,99
Gratis
Media Markt
|
2u
|
0
20
Like Points
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Media Markt voor een prijs van € 99.99.

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

Geen (nieuwe) prijzen bekend

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN
Geen gebruikte / used prijzen bekend


Beschrijving Logitech G903 Lightspeed Draadloze Gamingmuis PC
DRAADLOOS MET LIGHTSPEED
Vertrouwd door de beste eSports-atleten
In het heetst van de strijd kan vertraging het verschil tussen winnen of verliezen maken. Er staan miljoenen op het spel, maar eSports-professionals kunnen vertrouwen op de G903. De G903 biedt een rapportagesnelheid van 1 milliseconde en onze sterk geoptimaliseerde draadloze 2.4GHz-verbinding, waardoor deze ongelooflijke reactietijden levert voor Twitch-richten op competitieniveau.

ONZE MEEST NAUWKEURIGE OPTISCHE SENSOR
Pixel-precieze prestaties
De G903 wordt geleverd met de optische PMW3366-sensor: algemeen beschouwd als de beste gamingmuissensor op de markt. De PMW3366 heeft geen vertraging, filtering of versnelling in het gehele DPI-bereik (200 - 12.000 DPI) voor buitengewone trackingprecisie en consistente reacties bij elke snelheid. Gebruik oppervlakafstemming in de Logitech Gaming Software om de sensor op je speeloppervlak af te stemmen en precisie en snelheid nog verder te verbeteren.

LICHTE CONSTRUCTIE
Eersteklas comfort en snelheid
Elk onderdeel van de G903 is geoptimaliseerd om het gewicht te verlagen met behoud van de stabiliteit. Alle elementen van de constructie zijn geanalyseerd en aangepast om waar mogelijk milligrammen af te schaven, van dun gegoten wanden tot een hyperscrolwiel met holle 'spaken'. Het resultaat is een draadloze muis die slechts 110 gram weegt voor maximaal comfort tijdens langdurig gamen en snellere reacties op bewegingen mogelijk maken.

AANPASBAAR, SYMMETRISCH ONTWERP
Kan aan je hand en je stijl worden aangepast
Volledige aanpasbare knoppenindeling en symmetrisch ontwerp voor links- of rechtshandig gebruik, die voor vrijwel elke grip werkt, of je nu een handpalm-, klauw- of vingertopgrip gebruikt. Voor gamers die graag wat extra gewicht hebben, wordt de G903 geleverd met een verwijderbaar gewicht van 10 gram.

ENERGIEZUINIGE TECHNOLOGIE
Voor gameplay die het uiterste vergt
De G903 heeft exclusieve clocktuning-technologie die het stroomverbruik van de sensor aanzienlijk vermindert, waardoor je 32 uur lang continu kunt spelen - een heel competitieweekend - met één keer opladen.* Batterijassistent in de Logitech Gaming Software houdt je op de hoogte van het oplaadniveau en geeft je een schatting van de resterende batterijlevensduur.

BEDRAAD EN DRAADLOOS
Het beste van twee werelden
Sluit de gegevens- en oplaadkabel aan om naadloos te wisselen tussen de draadloze en bedrade modus, zonder je game te onderbreken. Gebruik de meegeleverde USB-adapter om je LIGHTSPEED-USB-zendontvanger bij de hand te houden en snel tussen draadloze en bedrade modus te wisselen.

AANPASBAAR GEWICHT
Optioneel gewicht
De G903 wordt geleverd met een optioneel verwijderbaar gewicht van 10 gram zodat je het gewicht van je muis naar wens kunt aanpassen.

EXCLUSIEVE CLOCKTUNING-TECHNOLOGIE
Sneller en betrouwbaarder
Dankzij de clocktuning-technologie van de G903 worden trackingsnelheid en batterijlevensduur gemaximaliseerd. Het prestatieverlies, dat meestal veroorzaakt wordt door temperatuur, vochtigheid, veroudering en onderdeelverschillen, wordt geminimaliseerd.

ONTWERP MET MECHANISCHE DRAAIKNOP
Snel, accuraat en betrouwbaar klikken
In de linker- en rechtermuisknop zijn metalen springveersystemen en draaischarnieren ingebouwd voor strak, duidelijk klikken met snelle feedback. Dankzij dit systeem wordt de pre-travel afstand tussen knoppen en schakelaars verkort, en terugspringen verminderd voor sneller herstel na elke klik. Dit systeem zorgt bovendien voor een lagere, consistentere en meer voorspelbare klikkracht van klik tot klik.

INGEBOUWD GEHEUGEN
Sla je instellingen op
Met het ingebouwde geheugen kun je je instellingen overal mee naartoe nemen. Sla je instellingen op in het geheugen op de muis en gebruik ze op elke pc zonder extra software of aanmelding om ze op te roepen.

11 PROGRAMMEERBARE KNOPPEN
Bediening binnen handbereik
Programmeer met de Logitech Gaming Software je favoriete opdrachten en macro's voor elk van de 11 knoppen.

PROGRAMMEERBARE RGB-VERLICHTING
Kies uit 16,8 miljoen kleuren
Met de briljante RGB kun je verlichting, helderheid en kleur perfect aan jouw stijl, systeem en omgeving aanpassen. Met de Logitech Gaming Software kun je kiezen uit 16,8 miljoen kleuren, en verlichtingspatronen en -effecten met andere Logitech G-apparaten synchroniseren.

PROGRAMMEERBARE DPI-INSTELLINGEN
Nauwkeurig afgestemde controle
Met de functie voor het wisselen van dpi-modus tijdens de game kun je 5 gevoeligheidsinstellingen configureren en hiertussen schakelen: van pixelprecies richten (200 dpi) voor sluipschieten tot bliksemsnelle manoeuvres (tot 12.000 dpi) voor snelle draaibewegingen van 180 graden.

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.