VERLOPEN

Aanbieding The King of Fighters XV PS5

€ 29,99
€ 39,99
+ € 2,99
Media Markt
|
2d
|
0
0
Like Points
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Media Markt voor een prijs van € 29.99.

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN
Shop Reviews Levertijd Basis Totaal
€ 29,99 € 29,99 Bekijk


Trailer The King of Fighters XV Playstation 5
Beschrijving The King of Fighters XV Playstation 5

THE KING OF FIGHTERS XV heeft maar liefst 39 speelbare personages, waaronder populaire klassieke vechters, teruggebrachte fan-favorieten en personages met een belang voor het verhaal. De helden van elke sage komen hier voor het allereerst samen, wat dit een onmisbaar moment maakt in de King of Fighters verhaallijn. Het verhaal uit de Story Mode van de vorige game wordt hier voortgezet. Helden van the Orochi, NESTS en Ash sagas zijn allemaal in THE KING OF FIGHTERS XV te vinden en maken ieder deel uit van de explosieve climax.

Het klassieke drie-tegen-drie vechtsysteem is terug in THE KING OF FIGHTERS XV samen met een aantal nieuwe features waaronder SHATTER STRIKE, waarmee spelers aanvallen van hun tegenstander kunnen tegengaan. Met een verbeterde MAX Mode en MAX Mode (Quick) kunnen spelers door middel van snelle knoppencombinaties snel combo's uitvoeren. Deze features, gecombineerd met vernieuwde en kleurrijke special moves, zorgen ervoor dat de explosieve gameplay spannend is voor zowel veteranen als nieuwkomers.

THE KING OF FIGHTERS XV ondersteunt lokaal 1-2 spelers en 2-8 spelers online. Spelers kunnen kiezen uit verschillende online modi waaronder RANKED MATCH, CASUAL MATCH, ROOM MATCH en ONLINE TRAINING. In de nieuwe DRAFT VS modus probeer je sneller dan je tegenstander jouw favoriete personage te pakken, voordat zij dat doen. Er wordt gebruik gemaakt van Rollback Netcode voor een zo soepel mogelijke online ervaring.

In de gallery zijn niet alleen de stemmen van personages en in-game cutscenes van THE KING OF FIGHTERS XV te vinden, maar ook een speciale korte geanimeerde video geregisseerd door de wereldberoemde animator Masami Obari.

Daarnaast heeft de nieuwe DJ Station meer dan 300 populaire nummers uit de hele THE KING OF FIGHTERS serie, en nog veel meer. Spelers kunnen zelfs tijdens gevechten kiezen welke van hun favoriete tracks in de achtergrond te horen zijn.


Sinds z'n debuut in 1994 brengt de KOF-serie de wereld in extase met zijn aantrekkelijke personages en unieke spelsysteem. Er zijn zes jaren verstreken sinds de laatste titel in de serie verscheen, maar nu overtreft KOF XV al zijn voorgangers op het gebied van graphics, systemen en online-belevenis!

In totaal nemen er 39 personages deel!
Populaire klassieke personages, teruggehaalde personages, nieuwe personages en meer! De meest epische wedstrijd in de geschiedenis van KOF staat op het punt te beginnen!

Het verhaal van KOF bereikt zijn climax!
De nieuwste KOF-sage vervolgt het verhaal uit de vorige Story Mode. Deze keer eindigt het verhaal met een explosieve climax!

Het toppunt van het vechtsysteem van de serie
Naast het voortzetten van de traditionele 3-tegen-3-teamgevechten van de serie, bevat KOF XV ook een nieuw systeem. Geniet van een niet eerder vertoond gevoel van snelheid en originaliteit!

Eenvoudige en veelzijdige online gameplay
Rollback-netcode is nu geïmplementeerd om de lag in onlinewedstrijden te verminderen. Ook is er een verscheidenheid aan vechtopties, zodat je zelf kunt kiezen hoe je wilt spelen!

KOF zit barstensvol content om van te genieten
Inclusief een Gallery met filmpjes en stemmen, een nieuw DJ STATION met ruim 300 populaire tracks uit de KOF-serie en meer.

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.