Aanbieding Call of Duty Vanguard PS5

€ 35,00
€ 49,00
+ € 2,88
Gameshop Twente
|
6d
|
0
10
Like Points
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Gameshop Twente voor een prijs van € 39.00.

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

UPDATE: Prijs nu zelfs naar € 35

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN


Trailer Call of Duty Vanguard Playstation 5
Beschrijving Call of Duty Vanguard Playstation 5

De nieuwe Call of Duty heet Call of Duty Vanguard. Het populaire spel is altijd een icoon geweest voor gamers. Met name de online multiplayer is al jaren erg populair.  

Bereid je voor op de terugkeer van Call of Duty Vanguard!

Strijd op alle fronten: voer luchtgevechten boven de Grote Oceaan, ga parachutespringen boven Frankrijk, verdedig Stalingrad met de precisie van een sluipschutter en beschiet vijanden in Noord-Afrika. De Call of Duty-serie is terug met Call of Duty: Vanguard, ontwikkeld door Sledgehammer Games, dat spelers meevoert in meeslepende WO2-gevechten op ongekende wereldschaal.

In een uiterst meeslepende singleplayer-campagne probeert een selecte groep soldaten uit verschillende landen de grootste dreiging ter wereld het hoofd te bieden. Spelers drukken ook hun stempel op Call of Duty’s kenmerkende Multiplayer-ervaring en een spannende nieuwe Zombies-ervaring, ontwikkeld door Treyarch.


WARZONE
Black Ops Vanguard ondersteunt eveneens de gratis te spelen tophit Call of Duty: Warzone en bouwt hierop voort.

Call of Duty: Vanguard luidt na de release ook een nieuwe en ongeëvenaarde integratie van Call of Duty Warzone in, met cross-play, cross-progression, cross-generation play en een uitgebreid schema aan gratis content na release, waaronder nieuwe Multiplayer-maps, speltypen, seizoen-events, community-feesten en meer

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.