VERLOPEN

Aanbieding Assetto Corsa Competizione PS5

€ 22,00
€ 39,99
+ € 2,99
Nedgame
|
8d
|
0
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Nedgame voor een prijs van € 22.00.

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN
Shop Reviews Levertijd Basis Totaal
€ 26,99 € 26,99 Bekijk


Trailer Assetto Corsa Competizione Playstation 5
Beschrijving Assetto Corsa Competizione Playstation 5

Assetto Corsa Competizione is de nieuwe officiële videogame van de Blancpain GT-serie.

Dankzij de buitengewone kwaliteit van simulatie kun je met de game de echte sfeer van het GT3-kampioenschap ervaren, waarbij je het opneemt tegen officiële coureurs, teams, auto's en circuits die in de game worden gereproduceerd met de hoogste nauwkeurigheid die ooit is bereikt.
Sprint-, Endurance- en Spa 24 Hours-races komen tot leven met een ongelooflijk realistisch niveau, zowel in single- als multiplayer-modes.
Assetto Corsa Competizione zal de Blancpain GT Series ’2018 en 2019 seizoenen bevatten.

Assetto Corsa Competizione is geboren uit de jarenlange ervaring van KUNOS Simulazioni en profiteert volledig van Unreal Engine 4 om fotorealistische weersomstandigheden en graphics, nachtraces, animaties voor bewegingsregistratie te garanderen en een nieuwe standaard te bereiken op het gebied van realisme en onderdompeling, dankzij aan zijn verder verbeterde banden en aerodynamische modellen.
Ontworpen om te innoveren, zal Assetto Corsa Competizione eSports promoten, spelers in het hart van de Blancpain GT Series brengen en ze achter het stuur van Ferraris, Lamborghinis, McLarens en vele andere prestigieuze GT-raceauto's plaatsen, allemaal gereproduceerd met een uitstekend niveau van detail.


REALISTISCHE SIMULATIE
Assetto Corsa Competizione is ontworpen om de prestaties en de rijervaring van echte auto's uit de Blancpain GT-serie getrouw na te bootsen via een geavanceerd wiskundig model dat de grip van de banden, de aerodynamische impact, de motorparameters, de ophangingen en elektronische systemen die de voertuigbalans bepalen, evenals de invloed van mechanische schade op de rijeigenschappen van de auto.

NIEUWE GENERATIE GRAFIEK EN VISUELE EFFECTEN
Unreal Engine 4 garandeert fotorealistische weergave en een nauwkeurige weergave van scenario's, automaterialen en weersomstandigheden. Dankzij de meerkanaals audiobemonstering van echte GT-auto's, brengt het spel een boeiende en meeslepende akoestische omgeving en realistische milieu-effecten over.

ZORG VOOR DETAILS
Zelfs de secundaire details worden getrouw gereproduceerd om je de sensatie te geven van in de cockpit van een echte racewagen te zitten. Deuren, ruitenwissers, koplampen, racelichten, raceapparatuur en bedieningsapparatuur zoals ABS, tractiecontrole, motorontsteking en ECU-mapping staan ??allemaal onder het management van de bestuurder om de beste prestaties te garanderen en de speler totale controle over de auto te bieden.

DE MEEST NAUWKEURIGE CIRCUITS
Dankzij Laserscan-technologie wordt elk officieel circuit met de grootste nauwkeurigheid nagebouwd: alle stoepranden en details passen perfect bij hun echte tegenhangers om een ??game-ervaring te bieden die zo natuurgetrouw mogelijk is.

GEAVANCEERDE MULTIPLAYER-FUNCTIONALITEIT
Een goed gestructureerd classificatiesysteem evalueert individuele prestaties en rijgedrag om de meest deugdzame coureurs te belonen en fair play in online competities te bevorderen. De matchmaking-functie zorgt ervoor dat je kunt concurreren met tegenstanders van vergelijkbaar vaardigheidsniveau en gemakkelijk online races kunt vinden om mee te doen, terwijl je op het scorebord de prestaties van één ronde kunt vergelijken met coureurs van over de hele wereld met dezelfde auto, circuit en weer voorwaarden.

IMMERSIEVE ENIGE SPELERERVARING
Carrière-, Championship- en Free Play-modi bieden een complete en aanpasbare game-ervaring, mede dankzij de tutorials en progressieve ondersteuningsniveaus waarmee je de moeilijkheidsgraad van AI-tegenstanders en de stabiliteit van het voertuig aan je vaardigheden kunt aanpassen. Met de speciale evenementen kun je uit de eerste hand ervaring opdoen met de meest opmerkelijke real-life Blancpain GT Series-uitdagingen.

HOGE NIVEAU HARDWARE COMPATIBILITEIT
Assetto Corsa Competizione zorgt voor volledige compatibiliteit met een breed scala aan randapparatuur, van gamepads tot professionele stuurwielen.

BEWEGINGSOPNAME VOOR REALISTISCHE ANIMATIES
Motion capture-technologie wordt gebruikt om de animaties van monteurs en coureurs op een nog realistischere manier te creëren en een hoge mate van betrokkenheid van spelers te garanderen tijdens races, pitstops en coureurswissels.

BLANCPAIN GT-REEKS
Aangemoedigd door het succes van de Blancpain Endurance Series, die na de oprichting in 2011 al snel de wereldwijde referentie voor GT-racen werd, besloten de wereldberoemde Zwitserse horlogefabrikant Blancpain en de SRO Motorsports Group eind 2013 om hun samenwerking met de Blancpain uit te breiden Sprint Series. Vanaf 2015 kregen teams en coureurs ook de kans om te strijden voor een algemene Blancpain GT Series-titel. Gevarieerde roosters waren het resultaat, met een groot aantal gerespecteerde GT-teams en coureurs aan het begin van elke race. De Blancpain GT-serie zag ook een toestroom van jonge en getalenteerde coureurs, waardoor het een wereldwijde benchmark werd in GT3-races.

Met zowel de Blancpain GT Series Sprint Cup als de Blancpain GT Series Endurance Cup die nu dezelfde coureurscategorieën en puntensystemen delen, bekroont het Blancpain GT Series-seizoen met tien ronden - bestaande uit vijf sprintevenementen en vijf duurevenementen - de meest complete GT-coureurs ter wereld.

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.