Aanbieding Evil Genius 2 - World Domination PS4

€ 12,99
€ 19,99
Gratis
Bol.com
|
2d
|
0
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Bol.com voor een prijs van € 12,99


Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN
Shop Reviews Levertijd Basis Totaal
Waarborg Bol.com € 12,99 € 12,99 Bekijk


Trailer Evil Genius 2 - World Domination Playstation 4
Beschrijving Evil Genius 2 - World Domination Playstation 4
De wereld is net genoeg!

Evil Genius 2 is een satirisch spy-fi bouwspel, waarin spelers de controle over een ‘Evil Genius’ nemen en hun plannen voor wereldheerschappij in gang zetten. Als het zo goed voelt om slecht te zijn, maken de Forces of Justice geen schijn van kans!

Bouw je eigen unieke kwaadaardige basis en dekkingsoperatie, train een leger van criminele volgelingen, verdedig jouw basis tegen de krachten van gerechtigheid en domineer de wereld met een ‘Doomsday Device’ in dit directe vervolg op de cultklassieker uit 2004!

Wrede constructies!


Elke schurk heeft een eilandbasis nodig, dus kies je paradijs en druk er je eigen sinistere stempel op! Vorm de interne structuur van je gevaarlijke schuilplaats om bij je speelstijl te passen en bouw wonderbaarlijke apparaten die je volgelingen kunnen gebruiken.

Afschuwelijke antihelden!

Competentie zal het niet redden als je een kwaadaardige operatie uitvoert. Terwijl je jouw personeel uitbreidt en traint, kun je nieuwe specialisten creëren om je snode plannen te helpen verwezenlijken! Heb je iets meer nodig ... intimiderend? Rekruteer krachtige handlangers die je speelstijl aanvullen; elk meesterbrein heeft een rechterhand nodig ... of meerdere zelfs!

Lelijke apparaten!

De Forces of Justice zijn irritant punctueel, dus vul je brute kracht aan door een reeks valnetwerken te onderzoeken en te ontwikkelen! Laat die wereldverbeteraars draaien met een flipperkastbumper, of zet ze op hun kop met de Venus Spy-Trap. Hoe meer vallen hoe beter ! Combineer je vallen om indringers voorgoed te verbannen!

Smerige complotten!

Voer snode plannen uit om je complot te bevorderen om een ‘Doomsday Device’ te bouwen en de wereld te domineren! Verkoop de Britse koninklijke familie, ontvoer de gouverneur van Maine en letterlijk bak Alaska. Met honderden potentiële doelstellingen zijn de mogelijkheden en variatie eindeloos.

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.