Aanbieding Sniper Ghost Warrior Contracts - Complete Edition PS4

€ 18,00
€ 24,99
+ € 2,99
Nedgame
|
5d
|
0
10
Like Points
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Nedgame voor een prijs van € 18.00.

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN
Shop Reviews Levertijd Basis Totaal
Waarborg Bol.com € 28,99 € 28,99 Bekijk


Trailer Sniper Ghost Warrior Contracts - Complete Edition Playstation 4
Beschrijving Sniper Ghost Warrior Contracts - Complete Edition Playstation 4

Complete Edition bevat:

  • Volledig spel
  • Extra Wapens : KELL - T, SV - AMUR, STURM BODYGUARD 9, HJ 7.62, Sturm Military 45
  • Wapen Skins: Summer's Nostalgia Weapon Skin Pack, Fun with Flags Weapon Skin Pack, Positive Vibes Weapon Skin PackErvaar pure sluipschutter-gameplay over het harde terrein van het moderne Siberië in een gloednieuw, op contracten gebaseerd systeem dat strategisch denken stimuleert binnen boeiende, opnieuw inzetbare missies. Contracten leveren op maat gemaakte missies die duidelijke hoofddoelstellingen bieden met een vaste geldbeloning en opties om secundaire doelstellingen voor bonusuitbetalingen te behalen. Met honderden manieren om een ??groot aantal doelen te elimineren, biedt Contracts sniping-gameplay op zijn best. Kenmerken: Speel als een betaalde aannemer, huur huurmoordenaar en versla je rivalen.

Open-ended contracten, premies en side-operaties leveren sterke opties voor herspeelbaarheid om doelstellingen te voltooien en geld te verzamelen om in te wisselen voor upgrades en beloningen. Pas op voor rivaliserende sluipschutters die niet aarzelen om je best-bedachte plannen te ontwrichten. Enhanced Scope Mode biedt de meest realistische ervaring van intense sniping met een breed bereik aan doelen en honderden manieren om te doden.

Opnieuw ontworpen HUD en UI in het spel met een tactisch markeringssysteem om uw vijanden voor de dood te markeren. Een arsenaal aan nieuwe gadgets om mee te spelen, inclusief drones, externe sluipschuttertorens, kleverige bommen en giftig gas! Pronk met je stealth-vaardigheden en voer stille takedowns uit om te worden beloond voor strategisch, rustig spel. Vecht tegen de wrede wildernis van Siberië, Rusland en vecht om te overleven in de intensiteit van besneeuwde bergen, weelderige bossen en geheime bases die diep in de bergen zijn verborgen. Speel online Death Match-modi online op gloednieuwe, unieke kaarten die je snipingvaardigheden zullen testen.

Ervaar pure sniper-gameplay in de ruwe omgevingen van het hedendaagse Siberië, met een nieuw op contracten gebaseerd systeem dat strategisch denken in spannende, opnieuw speelbare missies beloont.

De opdrachten die je in Sniper Ghost Warrior Contracts moet volbrengen, bieden een duidelijk hoofddoel met een vaste geldbeloning en talloze opties om secundaire doelstellingen en bonussen te behalen.

Kenmerken
- Speel als een huurmoordenaar en versla je rivalen.
- Contracten met een open einde, premies en aanvullende doelstellingen zorgen voor een hoge herspeelbaarheid en manieren om geld te verzamelen, waarmee je aanpassingen en beloningen kan kopen. Wees op je hoede voor rivalen die niet zullen aarzelen om je plannen te dwarsbomen.
- Verbeterde Sluipschutter modus biedt de meest realistische beleving van intens scherpschieten, met een breed scala aan doelwitten en honderden manieren om te doden.
- Vernieuwde gebruikersinterface om nog dodelijker uit de hoek te komen.
- Een arsenaal aan nieuwe gadgets om mee uit te pakken, inclusief drones, kleverige bommen en giftig gas!
- Ga te werk als een echte sluipmoordenaar en word beloond voor je strategische en stille aanpak.
- Bied het hoofd tegen de brutale Siberische wildernis en vecht om te overleven op de met sneeuw bedekte bergen, in de weelderige bossen en de geheime basissen verborgen diep in de berghellingen.
- Speel multiplayer op de verschillende nieuwe, unieke mappen, die je vaardigheden tot het uiterste drijven.

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.