Aanbieding Soul Hackers 2 PS4

€ 38,00
€ 54,99
Gratis
Nedgame
|
16d
|
3
60
Like Points
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Nedgame voor een prijs van € 38.00. Ook voor de Xbox One zie Deal hiervoor van mij ;)

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN
Geen gebruikte / used prijzen bekend


Trailer Soul Hackers 2 Playstation 4
Beschrijving Soul Hackers 2 Playstation 4

Dit is Soul Hackers 2. Te midden van de glinstering van neonlichten, zorgt technologische vooruitgang ervoor dat mensen geconsumeerd door commercieel gemak. In de schaduw broeit een oorlog tussen de Yatagarasu en de Phantom Society, duivelse bezweerders die de buitenwereldse krachten van "Demonen" beheersen.

Het verhaal van Soul Hackers 2

Zich verschuilend in de geheime zee van gegevens van de mensheid, heeft een digitale entiteit een bewustzijn ontwikkeld: Aion. Aion oberserveert de mensheid op afstand en ziet een wereldramp aankomen. Aion creëert twee agenten om dit te verhinderen: Ringo en Figue. Samen moeten deze agenten van Aion een vlindereffect, dat zal leiden tot het einde van de wereld, onderzoeken en voorkomen.

Belangrijkste kenmerken:

 • Onderzoek het einde van de wereld als Ringo, een agent van Aion belast met het redden van de mensheid van een Apocalyps.
 • Verken een bovennatuurlijke Japanse RPG-game met stijlvolle summoners en duistere gevaren die op de loer liggen onder de neonlichten van een cyberpunk Japan.
 • Verzamel demonen en speel fusiecombinaties vrij om nieuwe, sterkere demonen bondgenoten te creëren en hun dodelijke vaardigheden te gebruiken voor ongelooflijke aanvallen op je vijanden.
 • Versterk de banden met je teamgenoten en duik dieper in hun ziel. Beleef hun laatste avonturen opnieuw en ontdek de waarheid van hun verhalen en die van jou.

Reacties / Vragen (3)

 1. Shadow50

  Top deal lekker snel zoals altijd😁

  16d, 12:05
 2. Hasan030

  Net gekocht!! Super leuk😀

  15d, 13:14
 3. Umut030

  Goeie deall!

  15d, 09:49
 4. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.