Aanbieding NBA 2K23 PS4

€ 39,99
€ 59,99
+ € 2,99
Media Markt
|
14d
|
0
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Media Markt voor een prijs van € 39.99.

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN


Trailer NBA 2K23 Playstation 4
Beschrijving NBA 2K23 Playstation 4

NBA 2K23
Ga de uitdaging aan en ontdek je volledige potentieel in NBA 2K23. Bewijs jezelf tegen de beste spelers ter wereld en laat je talent zien in MyCAREER of The W. Koppel de all-stars van nu aan tijdloze legendes in MyTEAM. Bouw je eigen dynastie als GM of leid de competitie in een nieuwe richting als commissaris in MyNBA. Neem het op tegen NBA- of WNBA-teams in PLAY NOW en ervaar levensechte gameplay. Hoe ga jij de oproep beantwoorden?


Dit is game - Kruip in de huid van je favoriete NBA- en WNBA-teams en -sterren, en ervaar het toppunt van levensechte gameplay. Met de beste visuele presentatie in zijn klasse, verbeterde speler AI, up-to-date roosters en historische teams, heeft de game nog nooit zo echt en compleet aangevoeld als in NBA 2K. Voel de energie van het publiek, de intensiteit van de competitie en het eindeloze entertainment van een van de meest meeslepende sportproducten in gaming van dit moment.

Michael Jordan keert terug - Stap op het hardhout in de meest definitieve Michael Jordan-ervaring tot nu toe met The Jordan Challenge. Herbeleef en recreëer 15 iconische prestaties uit Jordan's roemruchte carrière. Tien van de originele uitdagingen keren terug uit NBA 2K11, compleet opnieuw opgebouwd, naast 5 compleet nieuwe momenten. Ga terug in de tijd terwijl je deze iconische optredens speelt, inclusief de correcte spelpresentaties, arena's en PA-omroepers, terwijl je luistert naar NBA-grootheden die de legende uit eerste hand hebben meegemaakt.

Maak het in de league - Vervul je NBA-dromen tijdens een dramatische reis in MyCAREER. Vorm relaties, bouw je reputatie op en overwin de lastige obstakels die zelfs de meest veelbelovende spelers op de proef stellen. Diversifieer je merk buiten het veld en maak van je naam een onvergetelijke naam op het veld. En dat allemaal terwijl je je vrienden meeneemt op weg naar de top in NBA 2K. Dit is waar jij beslist. Hoe ga jij je verhaal schrijven?

Maak deel uit van de grootste hoop community- Maak indruk in The City, de grootste basketbalwereld ooit (voor PlayStation5 en Xbox Series X|S), of ga op een epische reis aan boord van het enige cruiseschip (voor PlayStation4, Xbox One, Nintendo Switch en pc) dat geschikt is voor de beste balspelers in de game. Welke reis je ook maakt met je MyPLAYER, wees klaar om te werken, rep te verzamelen en de banen te bedwingen. Test je grenzen in de Gatorade Trainingsfaciliteit en ga naar de winkels voor de nieuwste uitrusting van de grootste merken voordat je meedoet aan evenementen het hele jaar door, waarmee je beloningen kunt verdienen om je aan het spel te binden.

Stel je dreamteam samen - MyTEAM maakt van fantasie een realiteit terwijl je kaarten verzamelt en verdient om een startgroep samen te stellen met legendes en All-Stars uit elk tijdperk. Zet je beste beentje voor tegen eliteteams terwijl je meeslepende uitdagingen, competitieve toernooien en spannende beloningen ontdekt. Beleef dit alles en nog veel meer samen met de MyTEAM-community met nieuwe updates, seizoen na seizoen.

• BEREIK DE TOP - Neem het heft in handen om je dynastie op te bouwen of bepaal de koers van de divisie in de meest meeslepende managementsimulatie-ervaring met MyNBA en MyWNBA (MyGM en MyLEAGUE voor PlayStation4, Xbox One, Nintendo Switch en pc). Ongeëvenaarde controle gekoppeld aan diepgaande tools informeren je besluitvorming en succes, terwijl jij de regels bepaalt als een top executive in deze volledig aanpasbare modus. Spring in een seizoen, of voorzie groei op lange termijn met een meerjarige ervaring die offline of online beschikbaar is.

Beantwoord de oproep
Ga de uitdaging aan en ontdek je volledige potentieel in NBA 2K23. Bewijs jezelf tegen de beste spelers ter wereld en laat je talent zien in MyCAREER of The W. Koppel de all-stars van nu aan tijdloze legendes in MyTEAM. Bouw je eigen dynastie als GM of leid de competitie in een nieuwe richting als commissaris in MyNBA. Neem het op tegen NBA- of WNBA-teams in PLAY NOW en ervaar levensechte gameplay. Hoe ga jij de oproep beantwoorden?

De game is veranderd - De volgende evolutie van ultra realistische gameplay is gearriveerd op New Gen met NBA 2K23. Nieuwe manieren om aan te vallen met de dribbel en op de rand worden gecombineerd met een intuïtief 1-op-1 positioneel schaduwsysteem om nog meer controle te krijgen aan beide kanten van de vloer in de meest authentieke basketbalervaring ooit.

Het begint in de City - De stad ligt voor het grijpen in de meest meeslepende MyCAREER-reis tot nu toe. Verbeter je spel, bouw aan je merk en bepaal hoe je je verhaal schrijft, zowel op als naast het veld. Kies je team en neem het op tegen de beste MyPLAYERs in een gloednieuwe City, vol adembenemende uitzichten, arena's en velden die voor jou klaarliggen om de volgende te worden.

De Jordan Challenge keert terug - Stap terug in de tijd met tijdgebonden beelden die de opgang van Michael Jordan van studentensensatie tot wereldicoon vastleggen met meeslepende Jordan Challenges die zijn carrièrebepalende dominantie vastleggen. Trek zijn schoenen aan en recreëer zijn weergaloze statistieken en iconische laatste schoten, terwijl je luistert naar getuigenissen uit eerste hand van degenen die getuige waren van zijn rijping van ontluikende ster tot basketballegende.

Bouw je squad - Speel ongelimiteerd en verzamel en verzamel legendarische talenten uit alle tijdperken in MyTEAM. Domineer het hardhout elk seizoen en breng je visie tot leven met een brede set aanpassingshulpmiddelen om de perfecte look te creëren voor je perfecte startende vijf.


Verschil in de Edities:

Extra content Championship Edition:

  • The Michael Jordan Edition features 100K Virtual Currency in addition to the MyTEAM and MyCAREER content included in the Digital Deluxe Edition which grants players access to the Standard Edition across both generations of gaming within the same PlayStation and Xbox consoles; along with MyTEAM content, including 10K MyTEAM Points; 10 MyTEAM Tokens; 23 MyTEAM Promo Packs; Cover Star Players: Sapphire Devin Booker, Ruby Michael Jordan; Free Agent Option Pack; 1 Diamond Jordan Shoe (non-auctionable); and 1 Ruby Coach Card Pack; as well as MyCAREER content, including 10x 6 types of MyCAREER Skill Boosts; 10x 3 types of Gatorade Boosts; 2-hour Double XP Coin; 4x MyCAREER T-Shirts; Backpack; Custom Design Cover Star Skateboard; and Arm Sleeves
  • The brand-new Championship Edition includes a 12-month subscription to NBA League Pass, 10% XP Boost on MyTEAM Season Progression; 10% XP Boost on MyCAREER Season Progression; and exclusive Michael Jordan-themed Go-Kart available at launch, in addition to the 100K Virtual Currency, MyTEAM, and MyCAREER content included in the Michael Jordan Edition. This edition will have limited availability.
  • Dual-gen access is included for the Michael Jordan Edition, and the Championship Edition for the PS4, PS5, Xbox One, and Xbox Series X|S platforms and provides a version of the game on each console generation within the same console family.

 

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.