VERLOPEN

Aanbieding Endzone - A World Apart (Survivor Edition) PS5

€ 29,99
€ 44,99
+ € 2,99
Media Markt
|
17d
|
0
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Media Markt voor een prijs van € 29.99.

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN
Shop Reviews Levertijd Basis Totaal
Waarborg Gameshop Twente € 21,00 € 23,88 Bekijk


Beschrijving Endzone - A World Apart (Survivor Edition) Playstation 5

De consoleversie, Survivor Edition, laat spelers kennis maken met de wereld van Endzone. Hier zijn ze verantwoordelijk voor de laatst overgebleven vesting van mensen die na 150 jaar in ondergrondse bunkers weer naar de oppervlakte van de aarde zijn gekomen. Endzone – A World Apart: Survivor Edition is vanaf 19 mei 2022 verkrijgbaar op PlayStation 5.

Over Endzone - A World Apart:

Spelers worden in Endzone – A World Apart: Survivor Edition toevertrouwd met een monumentale verantwoordelijkheid: in een wereld geteisterd door stralingsvergiftiging moeten ze een beschaving opbouwen in de laatst overgebleven menselijke kolonie. Spelers moeten de instrumenten die ze tot hun beschikking hebben gebruiken om huizen te bouwen, een functioneel elektriciteitsnetwerk aanleggen en stabiele water- en voedselvoorraden onderhouden; dit zijn maar een paar van de benodigdheden voor een bloeiende samenleving. In tegenstelling tot andere games in dit genre hoeven spelers het niet op te nemen tegen bestraalde gedrochten en andere verschrikkingen. In plaats daarvan wordt de kolonie bedreigd door extreme weersomstandigheden zoals zandstormen en droogte.

Belangrijkste Kenmerken :

  • Een bruisende community: De vesting is zelden stil of saai; in meer dan 90 zij-missies kom je tegemoet aan de verschillende behoeftes van de bewoners.
  • Bouwen, uitbreiden, overleven: Er zijn meer dan 90 verschillende soorten gebouwen om te plaatsen en onderhouden, waaronder elektriciteitscentrales, schuilkelders, waterzuiveringsinstallaties en, helaas ook begraafplaatsen. Aspirant-architecten hebben meer dan genoeg keuze om een bloeiende community te creëren.
  • Kunnen we ook bestellen? Verkenningsgroepen moeten Expeditions organiseren om de voorraden aan te vullen of nieuwe informatie te leren. Dit betekent de veiligheid van de kolonie achter je laten en de gevaarlijke wildernis verkennen voor waardevolle middelen.
  • Dynamische stralingssimulator.  Houd die jodiumpillen bij de hand, want Endzone beschikt over realistische stralings- en vochtigheidswaarden die spelers dwingen rekening te houden met belangrijke details over de grond waarop gewassen verbouwd worden.

 

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.