Aanbieding Gungrave G.O.R.E. PS5

€ 29,99
€ 49,99
Gratis
Bol.com
|
23d
|
0
0
Like Points
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Bol.com voor een prijs van € 29.99.

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN
Shop Reviews Levertijd Basis Totaal
€ 34,99 € 37,98 Bekijk


Trailer Gungrave G.O.R.E. Playstation 5
Beschrijving Gungrave G.O.R.E. Playstation 5
In Gungrave G.O.R.E ben je de stoere antiheld die je altijd al had willen zijn. Maai hordes vijanden neer in een bloederig ballet waarin het kogels regent. Beleef een verhaal vol wraak, liefde en trouw in een geweldige third-person shooter die het beste van oosters en westers gamedesign samenbrengt.

G.O.R.E

Als de Gunslinger of Resurrection word je de stoere antiheld die je altijd al had willen zijn, een ultieme moordenaar die geen genade kent voor zijn vijanden. Dekking zoeken en zich terugtrekken zijn voor Grave geen optie. Hij kiest frontaal de aanval, het liefst dwars door zijn vijanden heen.

Schiet je vijanden op stijlvolle wijze aan flarden

Stijlvolle third-person vuurgevechten en vechtkunst vloeien naadloos in elkaar over als je je vijanden uitroeit in een bloederig ballet waarin het kogels regent. Voer verwoestende combo's uit met de oneindige munitie van je Cerberus-pistolen en je transformeerbare EVO-lijkkist en richt op stijlvolle wijze zo veel mogelijk schade aan.

Wraak was nog nooit zo zoet


Zet je schrap voor een wild, episch en emotioneel verhaal vol wraak, liefde en trouw met meer dan 12 uur aan gameplay voor Gungrave-fans en nieuwkomers.

Geniet van de omgeving

Ga op een episch avontuur door Zuidoost-Aziƫ, gebaseerd op bestaande locaties die zijn overgoten met een duister, futuristisch sausje.

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.