VERLOPEN

Aanbieding The Quarry PS4

€ 34,99
€ 59,99
+ € 2,99
Media Markt
|
4d
|
0
0
Like Points
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Media Markt voor een prijs van € 34.99.

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN
Shop Reviews Levertijd Basis Totaal
Waarborg Bol.com € 59,99 € 59,99 Bekijk


Trailer The Quarry Playstation 4
Beschrijving The Quarry Playstation 4
Als de zon ondergaat op de laatste dag van zomerkamp, beleven negen groepsleiders een gruwelijke, onvoorspelbare nacht.
Nog erger dan de met bloed besmeurde dorpsbewoners en de wezens die op ze jagen, zijn de keuzes die je moet maken om ze te helpen overleven.
Gemaakt door 2K Games samen met de meesters van het horrorgenre Supermassive Games: THE QUARRY, komt uit op 10 juni.

Speel als één van de negen groepsleiders in een bloedstollend filmisch verhaal, waarin iedere keuze die je maakt effect heeft op jouw unieke pad, in een spinneweb van mogelijkheden. Ieder karakter kan de ster van de show worden — of sterven voor de ochtend valt. Hoe ontvouwt jouw verhaal zich?
JOUW VERHAAL, JOUW LOTDurf jij te kijken wat er schuilgaat achter de valdeur? Durf jij op onderzoek te gaan naar het geschreeuw dat klinkt, diep vanuit de bossen? Ga je jouw vrienden redden, of ren je voor je leven? Iedere keuze, groot of klein, bepaalt het verloop van jouw verhaal en wie er blijft leven.
EEN SCHITTERENDE FILMISCHE ERVARINGGeavanceerde gezichtsopnames en belichting van bioscoopkwaliteit, gecombineerd met ongelooflijke vertolkingen van een iconische cast met Hollywood talenten brengt de gruwelijkheden van Hackett’s Quarry tot leven in een visuele achtbaanrit die je hardkloppingen bezorgt.
GA ERVOOR ZITTEN MET JE VRIENDENLeg jouw lot in handen van je vrienden, met online groepen tot wel 7 personen, waar spelers op uitnodiging kunnen meekijken en stemmen op sleutelmomenten, waardoor je samen een verhaal creëert! Of speel samen in een horror co-op ervaring, waarbij iedereen een groepsleider kiest waarmee ze spelen.
CREËER EEN UNIEKE ERVARINGDe moeilijkheidsgraad van alle gameplay elementen is aan te passen, waardoor spelers van alle niveaus mee kunnen doen. En als je liever kijkt dan speelt, dan kun je met Movie Modus genieten van een binge-waardige bioscoopervaring. Bepaal hoe jij wilt dat het verhaal zich ontvouwt, ga achterover zitten en zet de popcorn klaar voor tussen het gillen in!
MET IN DE HOOFDROL:David Arquette als ChrisAriel Winter als AbigailBrenda Song als KaitlynEvan Evagora als NickHalston Sage als EmmaJustice Smith als RyanMiles Robbins als DylanSiobhan Williams als Laura Skyler Gisondo als MaxZach Tinker als JacobEthan Suplee als BobbyGrace Zabriskie als ElizaLance Henriksen als JedediahLin Shaye als ConstanceTed Raimi als Travis

Zomerkamp is voorbij. Jouw keuzes bepalen het lot van 9 tiener groepsleiders, terwijl ze alles doen om de nacht te overleven. Welkom in Hackett's Quarry. Je gelooft niet wat je zult worden.

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.