VERLOPEN

Aanbieding NHL 22 PS5

€ 29,95
€ 69,99
Gratis
Coolshop.nl
|
26d
|
0
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Coolshop.nl voor een prijs van € 29.95.

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN
Shop Reviews Levertijd Basis Totaal
Waarborg Bol.com € 71,99 € 71,99 Bekijk


Trailer NHL 22 Playstation 5
Beschrijving NHL 22 Playstation 5

Voor het eerst in de geschiedenis komt de Frostbite-engine naar de EA SPORTS NHL-franchise, waardoor de graphics en gameplay van NHL 22 de grootste sprong voorwaarts ooit maken in de franchise. Spelers worden tot leven gebracht via vernieuwde spelersgelijkenis, kledinganimaties en uniforme micro-details, die allemaal in een hogere resolutie worden weergegeven om elke steek zichtbaar te maken. Naast deze verbeteringen krijgen spelers meer ruimtelijke gewaarwording om de wereld rondom te volgen en hierop te reageren.

Naast verbeterde spelersdetails en grafisch realisme krijgt de gameplay op het ijs een upgrade plus nieuwe fysieke en nauwkeurige stick-interacties: slechts een van de vele verbeteringen in de gameplay van NHL 22.

Supersterren voelen in NHL 22 uniek en als hun echt bestaande tegenhangers aan dankzij de introductie van Superstar X-Factors, een spelbepalend systeem dat unieke vaardigheden gebruikt voor de beste spelers in het spel, met eigenschappen die zijn geïnspireerd door hun individuele vaardigheden in de echte wereld. Superstar X-Factors bevat twee belangrijke elementen waarmee je de elite van hockey kunt verbeteren en uit het peloton kunt ontsnappen: Zone Abilities en Superstar Abilities. Zone Abilities geven de beste spelers spelbepalende verbeteringen, terwijl Superstar Abilities vaardigheden van het hoogste echelon vertegenwoordigen die zijn gereserveerd voor atleten die op hoog niveau spelen.

Spelers als Edmonton Oilers Forward Leon Draisaitl, wiens "Tape to Tape"-vaardigheid zijn elite core passing weerspiegelt; of de X-factor "Contortionist" van doelman Andrei Vasilevskiy van Tampa Bay Lightning, die zijn vaardigheid boost om wilde reddingen uit te voeren terwijl hij zijn lichaam in alle bochten wringt, hebben een grote invloed op de gameplay van NHL 22. Superstar X-Factors introduceert niet alleen nieuwe facetten van gameplay, maar voegt ook nieuwe dimensies toe aan Franchise Mode, Be A Pro, Hockey Ultimate Team en World of Chel.

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.