VERLOPEN

Aanbieding GRID Legends Playstation 5

€ 19,00
€ 39,99
+ € 2,88
Gameshop Twente
|
21d
|
0
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Gameshop Twente voor een prijs van € 19.00.

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN
Geen gebruikte / used prijzen bekend


Trailer GRID Legends Playstation 5
Beschrijving GRID Legends Playstation 5

De legendarische GRID World Series keert terug en dit jaar staat de speler centraal in een avontuur op en buiten de baan. Coureurs krijgen te maken met felle tegenstanders, situaties binnen het team en het beruchte Ravenwest Motorsport, dat hoopt een zesde wereldkampioenschap binnen te halen. Het verhaal bevat een unieke en gevarieerde cast, inclusief de geprezen Britse acteur Ncuti Gatwa.

GRID Legends biedt non-stop actie op iedere sector van de baan. Unieke AI zorgt ervoor dat vijandige racers hun eigen persoonlijkheid hebben, wat resulteert in onvoorspelbare races. Scheur over meer dan 130 routes, waaronder echt bestaande tracks als Brands Hatch en Indianapolis, en iconische stratencircuits GRID-circuits als San Francisco, Parijs en meer. Dankzij de toevoeging van de race creator kunnen spelers hun ideale mix aan racemonsters de baan op sturen om het online uit te vechten.

GRID Legends biedt zenuwslopende internationale motorsport-actie op het scherpst van de snede. Creëer je droom-motorsportevenementen, stort je in live multiplayer-races, maak deel uit van het drama in een fascinerend virtueel productieverhaal en omarm het gevoel van spectaculaire race-actie.

Strijd om je positie. Verleg de grenzen van legendarische wagens. Voel de kick van ongelofelijke snelheid. Drijf je aartsvijand tot het uiterste. Versla je vrienden keer op keer... en zorg ervoor dat ze het nooit meer vergeten!

  • Speel samen met maximaal 21 vrienden in de meest sociale en verbonden GRID ooit, inclusief cross-platform play, en zaai chaos op het circuit.

  • Beleef onvergetelijke races met een verbluffende variëteit aan auto's, nieuwe locaties (zoals Londen en Moskou) en spannende soorten evenementen, en creëer vijanden op het circuit.

  • Gebruik de Race Creator om zenuwslopende races te ontwerpen die je samen met je vrienden kunt rijden, met evenement-typen als Elimination, bloedstollende Boost-races en de terugkeer van Drift. Wil je in hypercars tegen enorme vrachtwagens racen? Alles kan!

  • Doe mee aan het spektakel van de motorsport met ons dramatische virtuele productieverhaal Driven to Glory, of stort je in onze grootste Career ooit met honderden adembenemende evenementen.

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.