VERLOPEN

Aanbieding DualSense Charching Station Wit Sony PS5

€ 26,37
€ 34,99
Gratis
BCC.nl
|
25d
|
0
0
Like Points
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij BCC.nl voor een prijs van € 26.37.

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN
Shop Reviews Levertijd Basis Totaal
Waarborg Bol.com € 35,19 € 35,19 Bekijk


Beschrijving DualSense Charching Station Wit Sony PlayStation 5

Blijf gewoon doorgamen en verlies je vrienden geen seconde uit het oog met het DualSense-oplaadstation.

Klik snel en eenvoudig maximaal twee draadloze DualSense-controllers5 in het oplaadstation. De controllers worden net zo snel opgeladen als wanneer je ze aansluit op je PS5-console. Je houdt dus USB-poorten over zonder dat het laden langzamer gaat.

Dit is de DualSense-oplaadstation voor de Sony PS5 -console. Laad maximaal twee DualSense draadloze controllers tegelijk op en dock ze snel en eenvoudig met het klikontwerp van het oplaadstation. Je controllers laden net zo snel op als wanneer ze aan je PS5-console zijn aangesloten – je kunt je USB-poorten vrij houden zonder aan prestaties te hoeven inleveren. Let op: de DUALSHOCK draadloze controllers zijn afzonderlijk verkrijgbaar.

  • Laad twee controllers op: Laad maximaal twee DualSense draadloze controllers tegelijk op zonder ze op je PlayStation®5-console aan te sluiten.
  • Houd USB-poorten vrij: Je controllers laden net zo snel op als wanneer ze aan je PS5-console zijn aangesloten – je kunt je USB-poorten vrij houden zonder aan prestaties te hoeven inleveren.
  • Klikontwerp: Dock je DualSense draadloze controllers snel en eenvoudig met het klikontwerp van het oplaadstation, zodat ze kunnen opladen wanneer het jou uitkomt.

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.