VERLOPEN

Aanbieding Tropico 6 - Next Gen Edition PS5

€ 24,99
€ 49,99
+ € 2,99
Media Markt
|
12d
|
0
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Media Markt voor een prijs van € 24.99.

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN
Shop Reviews Levertijd Basis Totaal
€ 34,99 € 34,99 Bekijk


Beschrijving Tropico 6 - Next Gen Edition Playstation 5

Dit is Tropico 6 Next Gen Editie voor de PlayStation 5 en Xbox Series X en Xbox One. De lei van El Presidente is nog nooit zo schoon geweest - door voor het eerst 4K-resolutie naar consoles te brengen, brengt deze zorgvuldig ge├╝pgradede versie van Tropico 6 - Next Gen Edition de betoverende charme van het tropische eiland naar het volgende niveau. Tropico 6 Next Gen Edition bevat multiplayer voor maximaal 4 spelers. Beleef Tropico 6 Next Gen Edition op console in native 4k-resolutie en ontdek straten die bruisen van het leven.

Tropico 6 Next Gen Editie komt met de volgende extra's

  • Digitale Soundtrack
  • "The Llama of Wall Street" DLC
  • El Prez Pack DLC; met nieuwe spelmechanieken, meer gebouwen en nog veel meer extra content.

In tijden van politieke onrust en sociale onrust roept het volk om visionaire leiders, die het lot van hun land met vooruitziende blik en vindingrijkheid in goede banen moeten leiden. Bewijs jezelf opnieuw als gevreesd dictator of vredelievend staatsman op de eilandstaat Tropico en bepaal het lot van je natie in vier verschillende tijdperken. Ga verschillende uitdagingen aan op het internationale toneel en houd altijd de behoeften van je volk - en je Zwitserse bankrekening - in het oog.

Beheer uitgestrekte archipels, bouw bruggen om je eilanden met elkaar te verbinden en gebruik nieuwe transportmiddelen en infrastructuur. Stuur je Tropicanen op rooftocht om de wereldwonderen te stelen, waaronder het Vrijheidsbeeld en de Eiffeltoren. Pas je paleis naar believen aan en geef verkiezingstoespraken vanaf je balkon, om de gunst van je onderdanen te winnen.

Productkenmerken van Tropico 6 Next Gen Editie voor de PlayStation 5

Beleef Tropico 6 - Next Gen Edition op console in native 4k-resolutie en ontdek straten die bruisen van het leven. Speel voor de eerste keer in de reeks op grote archipels. Beheer meerdere eilanden tegelijk en pas je aan verschillende nieuwe uitdagingen aan. Stuur je agenten op rooftocht naar vreemde landen om wereldwonderen en monumenten te stelen, zodat je ze aan je verzameling kunt toevoegen. Bouw bruggen, bouw tunnels en vervoer je burgers en toeristen in taxi's, bussen en kabelbanen in de lucht.
Tropico 6 - Next Gen Edition biedt compleet nieuwe transport- en infrastructuurmogelijkheden. Pas het uiterlijk van je paleis naar wens aan en kies uit verschillende extra's.

Tropico 6 - Next Gen Edition bevat een herzien onderzoekssysteem dat zich richt op de politieke aspecten van het zijn van 's werelds grootste dictator. Verkiezingstoespraken zijn terug! Spreek het volk toe en maak beloftes die je onmogelijk kunt waarmaken.

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.