VERLOPEN

Aanbieding Iron Harvest - Complete Edition Xbox Series X

€ 28,49
€ 49,99
+ € 2,99
Media Markt
|
10d
|
0
0
Like Points
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Media Markt voor een prijs van € 28.49.

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN
Geen gebruikte / used prijzen bekend


Trailer Iron Harvest - Complete Edition Xbox Series X
Beschrijving Iron Harvest - Complete Edition Xbox Series X
Dit is de complete edition van Iron Harvest voor de PlayStation 5. Iron Harvest is een real-time strategiespel (RTS) dat zich afspeelt in de alternatieve realiteit van 1920+, net na het einde van de Grote Oorlog.

Iron Harvest – Complete Edition bevat
  • Base Game
  • Rusviet Revolution DLC
  • Operation Eagle DLC


In Iron Harvest kun je gigantische dieselpunk-mechs besturen, waarbij je epische singleplayer- en coop-campagnes combineert met intense veldslagen voor multiplayer-fans - Iron Harvest is de klassieker waarop fans van real-time strategiespellen jaren hebben gewacht.

Traditie botst met wetenschappelijke en technologische vooruitgang, terwijl Europa nog steeds herstelt van de meedogenloze veldslagen van de Grote Oorlog. Steden worden herbouwd en op het platteland is het tijdperk van de Iron Harvest begonnen. Boeren ontdekken de overblijfselen van de majestueuze machines die op de slagvelden van de Grote Oorlog hebben gevochten.

Te midden van deze chaos verschijnt er een nieuwe bedreiging die het bestaan van Europa in gevaar brengt. Geheime krachten zetten alles in het werk om hele landen te destabiliseren, vastbesloten om de wereld opnieuw in brand te steken en uiteindelijk de macht te grijpen.

Klassieke real-time strategie op zijn best
Leid tientallen verschillende eenheidstypes de strijd in, gebruik zorgvuldig dekking en blaas volledige gebouwen aan flarden. Neem de tijd om een plan te bedenken dat een breed scala aan tactieken mogelijk maakt, waaronder een stealth-aanpak. En Mechs. We hebben Mechs. Heel veel Mechs.

Diepe single-player campagnes
Beleef een episch overkoepelend verhaal, dat meer dan 20 missies omvat, verdeeld over drie campagnes. Sluit je aan bij negen charismatische helden en hun beestachtige metgezellen tijdens hun avonturen in heel Europa. Werk samen met een vriend en beheers alle campagnes zij aan zij in co-op.

Jij hebt de volledige controle
Bestuur drie verschillende facties met meer dan 40 soorten eenheden en 9 helden met unieke vaardigheden. Creëer je eigen multiplayer gevechten. Configureer je persoonlijke spelinterface en kies je favoriete besturing.

Intense coop & competitieve multiplayer-gevechten
Competitieve multiplayer met klassementen, ranked play en competities. Kies uit een uitgebreide selectie skirmish-kaarten en uitdagingskaarten, beschikbaar om te spelen in singleplayer en coop.

Bouw en versterk je basis
Verover grondstoffenpunten, bouw je basis en plaats versterkingen om de productie en het onderzoek van je eenheden te beschermen.

Air units
Zet het gevecht verder in de lucht met nieuwe luchteenheden voor alle facties. Deze vliegende machines komen in alle maten en gewichten, van wendbare luchtmotoren tot kolossale luchtschepen. De meest dappere soldaten kunnen promoveren tot paratroopers en achter vijandelijke linies worden gedropt.

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.