VERLOPEN

Aanbieding Far Cry 6 (Ultimate Edition) PS5

€ 49,99
€ 119,99
Gratis
Bol.com
|
2d
|
0
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Bol.com voor een prijs van € 119.00.

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

Shop Reviews Levertijd Basis Totaal
Waarborg Bol.com € 49,99 € 49,99 Bekijk

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN
Geen gebruikte / used prijzen bekend


Trailer Far Cry 6 (Ultimate Edition) Playstation 5
Beschrijving Far Cry 6 (Ultimate Edition) Playstation 5
In Far Cry 6 gaan spelers op Yara, een tropisch paradijs dat stil heeft gestaan in de tijd, een moderne guerrillarevolutie ervaren om een dictator ten val te brengen. President Anton Castillo, vertolkt door Giancarlo Esposito (The Mandalorian, Breaking Bad), belooft zijn land in haar oude glorie te herstellen terwijl hij zijn zoon Diego, vertolkt door Anthony Gonzalez (Coco), klaarstoomt om hem op te volgen. Het land is echter verdeeld en spelers gaan als een mannelijke of vrouwelijke Dani Rojas, een local, de strijd aan met Anton Castillo en zijn leger. Als Dani worden spelers langzaam een guerrillastrijder en moeten ze het eiland verkennen, van de uitgestrekte jungles tot de hoofdstad Esperanza, op zoek naar bondgenoten. Tijdens die reis maken spelers gebruik maken van een arsenaal aan nieuwe, unieke wapens, voertuigen en Fangs For Hire, zoals Chorizo, de schattigste hond op wielen.

Dit is Far Cry 6 - Welkom in Yara, een tropisch paradijs dat vastzit in het verleden. Anton Castillo is de dictator van Yara en wil zijn natie koste wat kost terugbrengen naar zijn oude glorie. Zijn zoon Diego volgt in zijn bloederige voetstappen. Hun meedogenloze onderdrukking heeft een revolutie ontketend.

Pre-order bonus
Pre-order nu om toegang te krijgen tot het Libertad Pack*. Dit pack bevat de "Libertad Outfit" voor je trouwe Chorizo en het hypermoderne wapen "Discos Locos". Deze discwerper laat je vijanden dansen op hun eigen graf.

Vecht voor vrijheid
Speel als Dani Rojas, een inwoner van Yara, en word een guerrillastrijder die de natie wil bevrijden

Een verscheurd Yara
Vecht tegen Antons troepen in het grootste speelveld ooit in een Far Cry-game, met jungles, stranden en hoofdstad Esperanza

Guerrilla-vuurkracht
Gebruik geïmproviseerde wapens, voertuigen en de nieuwe huurlingen Amigos om het tirannieke regime omver te werpen


Inhoud Far Cry 6 – Yara Edition

  • De volledige game
  • Het Croc Hunter Pack: Duik in de wildernis van Yara met het Croc Hunter Pack. Dit pack bevat de “Croc Hunter outfit”, het geweer “45/70”, de wapentalisman "Crocodile Tooth" en het voertuigaccessoire “45/70 cartridge".

Inhoud Far Cry 6 - Gold Edition

  • De volledige game
  • De Season Pass: Breid je ervaring uit met de Season Pass* en bijbehorende extra content, waaronder 3 DLC's en meer!

Inhoud Far Cry 6 - Ultimate Edition

  • De volledige game
  • De Season Pass: Breid je ervaring uit met de Season Pass* en bijbehorende extra content, waaronder 3 DLC's en meer!
  • Het Ultimate Pack: Verken het eiland als een echte badass met het Ultimate Pack: Het Vice pack bevat de Vice Outfit, het machinepistool Vice Skorpion, het voertuig Warden Pinnacle, de wapentalisman Gold Brick, het voertuigaccessoire Letter Opener en Champagne , de chique maar dodelijke witte panter. Het Croc Hunter Pack bevat de Croc Hunter outfit, het geweer 45/70, de wapentalisman Crocodile Tooth en het voertuigaccessoire 45/70 cartridge. Het Jungle Expedition Pack bevat de ungle Expedition Outfit, het wapen SBS en de wapentalisman Compass.

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.