VERLOPEN

Aanbieding Star Wars Vader Immortal (VR) PS4

€ 18,99
€ 29,99
+ € 1,99
Shop4nl
|
15d
|
0
0
Like Points
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Shop4nl voor een prijs van € 18.99.

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

Shop Reviews Levertijd Basis Totaal
Waarborg Bol.com € 38,00 € 38,00 Bekijk

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN
Shop Reviews Levertijd Basis Totaal
Waarborg Bol.com € 40,79 € 40,79 Bekijk


Beschrijving Star Wars Vader Immortal (VR) Playstation 4
Vader Immortal: Een Star Wars VR serie is een cinematische, interactieve ervaring die je meeneemt en een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan, je de rol aanneemt van een smokkelaar die opereert in de buurt van Mustafar, de vurige planeet naar en waar van Darth Vader . Duik in een groot avontuur van je oefent met je lightsaber, gevaren omzeilt en oog in oog komt met Vader zelve.

In Episode I ontmoet je nieuwe karakters, zoals je droid co-piloot Z0-E3, en ga je met lightsaber in je hand door Vaders fort om te ontdekken waar hij naar op zoek is.

In Episode II zal de sinistere Sith Lord je geleiden als je de strijd aan gaan met angstaanjagende wezens en oeroude geheimen onder het oppervlak van de planeet en de Force leert leert.

In aflevering III rust het lot van Mustafar in jouw handen, en moet je alles wat je geleerd hebt gedragen in een alles beslissingd gevecht.

Bij ieder deel zit een Lightsaber Dojo, een losse modus waarmee je de technieken van de Jedi en Sith voor de Lightsaber kunt perfectioneren en verschillende gevesten kunt vrijspelen.

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.