VERLOPEN

Aanbieding Back 4 Blood (Deluxe Edition) PS5

€ 14,99
€ 89,99
Gratis
DGM Outlet NL
|
5d
|
0
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij DGM Outlet NL voor een prijs van € 44.99.

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN
Geen gebruikte / used prijzen bekend


Trailer Back 4 Blood (Deluxe Edition) Playstation 5
Beschrijving Back 4 Blood (Deluxe Edition) Playstation 5

Back 4 Blood is een spannende coöperatieve first-person shooter van de makers van de veelgeprezen Left 4 Dead-franchise. Je staat midden in een oorlog tegen de bereden. Deze eens menselijke gastheren van een dodelijke parasiet zijn veranderd in angstaanjagende wezens die erop uit zijn om de overblijfselen van de beschaving te verslinden.

Nu de mensheid op het spel staat, is het aan jou en je vrienden om de strijd aan te gaan met de vijand, de Bereden uit te roeien en de wereld terug te winnen. Vecht je een weg door een coöp-verhaalcampagne voor 4 spelers waarin je moet samenwerken om steeds uitdagendere missies te overleven.Speel online met maximaal 3 van je vrienden of ga solo en leid je team in de strijd. Kies uit 8 aanpasbare Cleaners en een reeks dodelijke wapens en items om een ??strategie te bedenken tegen een steeds evoluerende vijand.

Speel met of tegen vrienden in PVP. Word een Cleaner of wissel van kant en speel als de gruwelijke Ridden. Beide partijen hebben unieke wapens, vaardigheden en extraatjes.

Co-op campagne
Vecht je weg door het 4-speler co-op campagne verhaal waarin je moet samenwerken om steeds uitdagendere missies te overleven. Speel online met maximaal 3 van je vrienden of ga solo en leid je team in de strijd.

Kies uit 8 aanpasbare Cleaners, een van de overlevenden van het immuunsysteem en een reeks dodelijke wapens en items. Neem het op tegen een steeds evoluerende vijand die uit is op de totale vernietiging van jouw soort.

Competitieve multiplayer
Speel met of tegen vrienden in PVP. Word een Cleaner met speciale voordelen of wissel van kant en speel als de gruwelijke Ridden. Beide partijen hebben unieke wapens, vaardigheden en specialiteiten.

Extreme herspeelbaarheid
Een nieuw "roguelike" kaartsysteem creëert elke keer verschillende ervaringen, waardoor jij de controle hebt om aangepaste decks te maken en meer veeleisende gevechten aan kan gaan.

De Dynamic Game Director past zich voortdurend aan de acties van de speler aan en zorgt voor spannende gevechten, extreme gameplay-diversiteit en taaiere legioenen van de 'Ridden' - inclusief gemuteerde bazen tot 6 meter lang.

Deluxe edition

  • Het spel
  • Speel de game 4 dagen eerder
  • Exclusieve verpakking
  • Jaarkaart voor 3 aankomende DLC's

Special edition

  • Het spel
  • Steelcase verpakking

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.