VERLOPEN

Aanbieding Borderlands Legendary Collection (Code in a Box) Nintendo Switch

€ 14,99
€ 25,99
+ € 2,99
Nedgame
|
23d
|
0
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Nedgame voor een prijs van € 14.99.

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN
Geen gebruikte / used prijzen bekend


Trailer Borderlands Legendary Collection (Code in a Box) Nintendo Switch
Beschrijving Borderlands Legendary Collection (Code in a Box) Nintendo Switch

Krijg drie keer de chaos, drie keer de buit en drie keer de actie met de Borderlands Legendary Collection! Dood bandieten en beesten, verzamel krachtige wapens en red misschien zelfs het universum in Borderlands: Game of the Year Edition, Borderlands 2 en Borderlands: The Pre-Sequel. Boordevol stapels bonuscontent voor alle games, waardoor er meer dan 100 uur aan gameplay wordt toegevoegd voor een geweldige prijs*.

Belangrijkste Kenmerken:

  • Bevat 3 veelgeprezen games in 1 pakket: Borderlands: Game of the Year Edition, Borderlands 2 en Borderlands: The Pre-Sequel, maar ook stapels bonuscontent voor alle games, waardoor er meer dan 100 uur aan gameplay wordt toegevoegd voor een geweldige prijs*.
  • Speel alle drie de games met z'n tweeën op gedeeld scherm of ontketen de chaos online met tot wel 4 andere spelers.
  • Borderlands: Game of the Year Edition - Ontdek de coöp shooter-looter waarmee het allemaal begon, boordevol content en verbeteringen! Speel als een van de vier schietgrage huurlingen, elk met unieke RPG-vaardigheden, en rust jezelf uit met een ontelbaar aantal geweren. Ga de strijd aan op de wetteloze, desolate planeet Pandora en ga op zoek naar een machtige buitenaardse technologie: The Vault.
  • Borderlands 2 - Speel als een van de zes Vault Hunters die Pandora proberen te bevrijden van de kwaadaardige Handsome Jack. Maak vrienden, geef ze ontelbare wapens en vecht samen met hen tijdens een spannend avontuur dat draait om wraak en verlossing op een onontdekte en onvoorspelbare planeet.
  • Borderlands: The Pre-Sequel - Ontdek het verhaal achter Handsome Jack, de schurk van Borderlands 2, en hoe hij aan de macht is gekomen. Met The Pre-Sequel, die zich afspeelt tussen de originele Borderlands en Borderlands 2, krijg je een heleboel nieuwe gameplay en bevat natuurlijk de combinatie van shooter- en RPG-mechanismen, waar spelers dol op zijn geworden.

*De uitbreidingscontent Borderlands 2: Commander Lilith & the Fight for Sanctuary is niet inbegrepen.

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.