VERLOPEN

Aanbieding Watch Dogs Legion (Ultimate Edition) PS4

€ 35,00
€ 49,99
+ € 2,88
Gameshop Twente
|
19d
|
0
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Gameshop Twente voor een prijs van € 35.00.

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

Shop Reviews Levertijd Basis Totaal
Waarborg Bol.com € 47,99 € 47,99 Bekijk

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN
Shop Reviews Levertijd Basis Totaal
Waarborg Bol.com € 39,50 € 39,50 Bekijk


Trailer Watch Dogs Legion (Ultimate Edition) Playstation 4
Beschrijving Watch Dogs Legion (Ultimate Edition) Playstation 4

In de nabije toekomst staat Londen voor haar ondergang: de mensen worden onderdrukt door een alziende bewakingsstaat waar corrupte, particuliere militaire bedrijven het voor het zeggen hebben en een krachtig misdaadsyndicaat het heeft voorzien op de meest kwetsbaren uit de samenleving. In Watch Dogs Legion is het de missie van de speler om weerstand te bieden aan de opkomst van een autoritair regime.

Dankzij een nog nooit eerder vertoonde gameplay-innovatie, Play as Anyone, hebben spelers de volledige vrijheid om als iedereen te spelen. Elke Londenaar is volledig gesimuleerd, met een aanhoudend leven en een eigen achtergrondverhaal. Spelers kunnen tevens iedereen uit de hele populatie voor hun team rekruteren. Van een MI5-agent tot een stoere vuistvechter, van een briljante hacker tot een illegale straatracer of van een toekomstig voetbalster tot een kwetsbare grootmoeder; iedereen kan zich bij het verzet voegen en de held van het verhaal worden.

In de nabije toekomst gaat Londen haar ondergang tegemoet: het volk wordt onderdrukt door een alziende bewakingsstaat, privélegers beheren de straten en een machtig misdaadsyndicaat heeft het op de zwakken gemunt.
Het lot van Londen ligt in jouw handen. Toon je vaardigheden om terug te vechten.

Welkom bij het verzet.

De open wereld van Londen
Begeef je in een gigantische open wereld en bezoek een aantal van de bekendste attracties van Londen.

Iedereen is speelbaar
Ervaar een nooit eerder vertoonde gameplay-innovatie. Iedereen die je tegenkomt kan lid worden van je team en heeft een eigen verhaal, persoonlijkheid en unieke vaardigheden.

Hacken is je wapen
Gebruik de technische infrastructuur van Londen als wapen. Kaap gewapende gevechtsdrones, zet heimelijke spinrobots in, haal vijanden neer met een Augmented Reality Cloak en nog veel meer.

Maak een groep met je vrienden
Bundel je krachten online met maximaal drie vrienden. Verken de wereld samen en breng geheel nieuwe coöpmissies en uitdagende endgamecontent tot een goed eind.

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.