VERLOPEN

Aanbieding Legendary Eleven Nintendo Switch

€ 20,99
€ 39,99
+ € 1,99
Shop4nl
|
10d
|
0
0
Like Points
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Shop4nl voor een prijs van € 20.99.

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN
Shop Reviews Levertijd Basis Totaal
Waarborg Bol.com € 42,90 € 42,90 Bekijk


Beschrijving Legendary Eleven Nintendo Switch
Legendary Eleven is een episch arcade-voetbalspel dat is geïnspireerd op de gouden eeuw van het voetbal van de jaren 70 tot 90.

Dit is een frisse benadering van het prachtige spel, met vloeiende gameplay en unieke mechanica. Ontwikkel verbazingwekkende acties en behoud de bal om onstuitbare Super Shots te maken. Gok met slidings om de bal te stelen zonder dat de scheidsrechter fluit voor een overtreding. Vertrouw op je fans om je te steunen als je verliest, of gebruik een speciale ruilsticker om de statistieken in je team te verbeteren. Legendary Eleven is dit alles en meer, een over-the-top, leuk en zeer toegankelijk voetbalspel dat zich afspeelt tijdens de retro World Cups die geschiedenis schreven en generaties spelers en fans inspireerden.

Als je de campagnemodus speelt, ontgrendel je stickers die je kunt gebruiken om de statistieken van je team te verbeteren of het moreel te verbeteren, en misschien zelfs andere speciale voordelen te krijgen. Kies uit 36 ??teams vol glorieuze kapsels, snorren en legendes in korte shorts. Leid ze naar glorie en win het WK!

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.