VERLOPEN

Aanbieding World War Z Aftermath PS4

€ 19,99
€ 39,99
+ € 2,99
Nedgame
|
7d
|
0
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Nedgame voor een prijs van € 19.99.

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN
Shop Reviews Levertijd Basis Totaal
Waarborg Bol.com € 39,98 € 39,98 Bekijk


Trailer World War Z Aftermath Playstation 4
Beschrijving World War Z Aftermath Playstation 4

World War Z: Aftermath voor PlayStation 4 en Xbox One is de ultieme co-op zombie shooter gebaseerd op de blockbuster van Paramount Pictures. Aftermath is een evolutie van de originele World War Z game, waar al meer dan 15 miljoen spelers zich in vastgebeten hebben. Voor het eerst kunnen spelers door middel van cross-play op consoles en pc proberen de zombie Apocalyps tegen te houden. Samen met drie vrienden (of alleen met AI-teamgenoten) neem je het op tegen hordes bloeddorstige zombies in zenuwslopende verhalen die zich afspelen in locaties over de hele wereld.

Nieuwe verhalen van in een door oorlog verslonden wereld
Herover Vaticaanstad in een epische Romeinse confrontatie en werk samen met overlevenden op het ingesneeuwde Russische schiereiland Kamchatka. Speel als nieuwe en terugkerende personages,  hak ze in de pan met een gloednieuw melee-systeem en verpulver de zekes met unieke moves, perks en dual-wield wapens zoals de sikkel en hakmes-combinatie. Ook staan er nieuwe ondode monsters in je weg, zoals een zwerm vleesetende ratten.

 Next-gen zombiezwermen
Speel World War Z: Aftermath in glorieus 4K en 60fps. Houd het vol tegen steeds groter wordende zombiegolven in de nieuwe Horde Mode XL modus, met meer zombies in beeld dan eerder mogelijk was. Horde Mode XL komt ook in een gratis post-launch update naar de PC versie.

World War Z: Aftermath is de ultieme coöperatieve zombieshooter geïnspireerd op de blockbusterfilm van Paramount Pictures en de volgende stap voor de originele hitgame World War Z, die nu meer dan 15 miljoen spelers in zijn ban houdt. Keer het tij van de zombie-apocalyps met volledige cross-play. Speel met maximaal drie vrienden of in je eentje met AI-teamgenoten tegen hordes vraatzuchtige zombies tijdens intense episodes op locaties over de hele wereld. Herover Vaticaanstad in een epische confrontatie in Rome en bundel je krachten met overlevenden op het besneeuwde schiereiland Kamtsjatka in Rusland.

Nieuwe verhalen uit een wereld in oorlog
Herover in gloednieuwe verhaalmissies Vaticaanstad in een epische confrontatie in Rome en bundel je krachten met overlevenden op het besneeuwde schiereiland Kamtsjatka in Rusland. Speel zowel nieuwe als terugkerende personages en neem het op tegen de ondoden met een bruut nieuw mêleesysteem om zekes te vernietigen met unieke moves, gebruik perks, en hanteer twee wapens tegelijk, zoals de sikkel en het hakmes. Hou nieuwe ondode monsters op afstand, waaronder zwermen vleesetende ratten die voor enorme chaos zorgen in je team.

Diepgaande voortgang en een nieuw perspectief
Ervaar een bloedstollend nieuw perspectief dankzij de meeslepende nieuwe First-Person Mode van Aftermath. Verhoog het niveau van acht unieke klassen: de Gunslinger, Hellraiser, Slasher, Medic, Fixer, Exterminator, Dronemaster en de compleet nieuwe klasse Vanguard, ieder met zijn eigen perks en speelstijl. Pas je wapens aan om elke uitdaging te overwinnen, en verover nieuwe dagelijkse missies met speciale modifiers voor extra beloningen.

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.