VERLOPEN

Aanbieding Crysis Remastered Nintendo Switch

€ 19,99
€ 39,99
+ € 2,99
Nedgame
|
17d
|
0
0
Like Points
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Nedgame voor een prijs van € 19.99.

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN
Shop Reviews Levertijd Basis Totaal
Waarborg Bol.com € 39,95 € 39,95 Bekijk


Trailer Crysis Remastered Nintendo Switch
Beschrijving Crysis Remastered Nintendo Switch

Dit is Crysis Remastered. De klassieke first person shooter van Crytek is terug met de actievolle gameplay, sandbox-wereld en spannende epische gevechten.

Wat begint als een eenvoudige reddingsmissie, wordt het slagveld van een nieuwe oorlog wanneer buitenaardse indringers over een keten van de Lingshan-eilanden zwermen. Als supersoldaat Nomad ben je gewapend met een krachtige Nanosuit die is uitgerust met Speed-, Strength-, Armor- en Cloaking-vaardigheden. Gebruik een enorm arsenaal aan modulaire wapens en pas je tactieken en uitrusting aan om vijanden te domineren in een enorme sandbox-wereld.

Kenmerken

  • Suit up - de snelheid, kracht, bepantsering en camouflage van je Nanosuit maken creatieve oplossingen mogelijk voor elk soort gevecht.
  • Wees flexibel - Pas in een steeds veranderende omgeving je tactieken aan om te domineren op slagvelden, variërend van bevroren jungle tot buitenaardse omgevingen.
  • Pas aan - een enorm arsenaal aan modulaire wapens biedt ongekende controle over de speelstijl, met opties variërend van experimenteel tot buitenaards.
  • Verover - levensechte vijandelijke AI vereist een strategische en flexibele speelstijl, aangezien nieuwe uitdagingen – waaronder een zero-g slagveld – de spelers dwingen tot een offensieve en proactieve speelstijl.
  • Verken - Kies je eigen pad door de open wereld van Crysis, vernietig obstakels, bestuur voertuigen en gebruik de omgeving zelf tegen je vijanden.

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.