Meer dan 1000 titels in de Aanbieding bij Nintendo eShop

Nintendo eShop
|
19d
|
1
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Tijdens de Feestelijke aanbiedingen zijn meer dan 1000 games voor de Nintendo Switch in de aanbieding met kortingen tot 75%. Deze aanbiedingsactie in de Nintendo eShop begint op donderdag 16 december om 15:00 uur en eindigt op donderdag 30 december om 23:59 uur plaatselijke tijd.

Voor spelers die graag online of met vrienden en familie spelen zijn er heel wat games in de aanbieding. Zoals Just Dance 2022, de party-game die iedereen laat dansen op de nieuwste hits, en ondertussen prestaties en verbrande calorieën registreert. Spelers kunnen ook in Among Us proberen samen met vrienden een ruimteschip veilig te houden door de ontdekken wie de Imposters te zijn voordat die hun snode plannen kunnen uitvoeren. Of reis je misschien liever terug naar het Onion Kingdom? Verzamel dan een team koks en geniet van klassieke co-op-actie of online-play met maximaal vier spelers tegelijk in Overcooked! 2.

Voor wie liever in zijn eentje op avontuur gaat, valt er ook genoeg te kiezen. Probeer bijvoorbeeld de Halcyon-kolonie te redden terwijl je je teamgenoten aanvoert en het universum verkent in The Outer Worlds. Of help in FINAL FANTASY VII als Cloud Strife de rebellen om de wereld te bevrijden van de heerschappij van Shinra, terwijl Cloud met zijn eigen verleden in het reine moet komen. Wie het klassieke Sonic-gevoel op nieuwe manieren wil beleven en door zowel nieuwe Zones als opnieuw bedachte klassieke levels wil racen, zit helemaal goed in Sonic Mania. In Mario + Rabbids® Kingdom Battle moet een hoogst onwaarschijnlijk heldenteam het Paddenstoelenrijk redden, waarvoor ze zich via dynamische, turn-based gevechten een weg moeten banen door vier maffe werelden vol uitdagende puzzels en onvoorspelbare vijanden.

Bekijk hieronder enkele van de hoogtepunten en ga naar de Nintendo eShop, of de Nintendo eShop-aanbiedingenpagina om alle aanbiedingen te bekijken wanneer de actie is begonnen:

Titel Korting
   
Just Dance 2022 3%
Among Us 20%
Overcooked! 2 75%
The Outer Worlds 60%
FINAL FANTASY VII 50%
Sonic Mania 50%
Mario + Rabbids Kingdom Battle 63%
FINAL FANTASY X/X-2 HD Remaster 50%
Cuphead 30%
Dragon Ball FighterZ 84%
RAYMAN LEGENDS: DEFINITIVE EDITION 75%
Monopoly for Nintendo Switch 75%
Trivial Pursuit Live! 60%
The Jackbox Party Pack 7 35%
Ni no Kuni: Wrath of the White Witch™ 80%
Resident evil 4 25%
FAST RMX 50%
Borderlands Legendary Collection 60%
BioShock Remastered 60%
Little Nightmares II 33%
Trials of Mana 50%
HOT WHEELS UNLEASHED™ 30%
No More Heroes 50%
Stick Fight: The Game 50%
Marvel's Guardians of the Galaxy: Cloud Version 35%

 

Reacties / Vragen (1)

  1. _TheGamer_

    Top!!! Mooi gevonden ?

    19d, 09:39
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.