Aanbieding Starlink Mount Coop Pack PS4

€ 7,57
€ 24,99
+ € 1,99
Shop4nl
|
21d
|
0
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Shop4nl voor een prijs van € 7.57.

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN
Geen gebruikte / used prijzen bekend


Beschrijving Starlink Mount Coop Pack Playstation 4

CONTROLLER-OPZETSTUK PACK BESCHRIJVING


Breid jouw avontuur uit met het Starlink: Battle for Atlas Controller-opzetstuk pack.


In Starlink: Battle for Atlas kun je op elk moment samen met een vriend spelen. Dankzij lokale 2-speler-splitscreen coöp werken jullie zonder enige moeite samen terwijl jullie naast elkaar op de bank zitten. Combineer verschillende ruimteschepen voor het ultieme teamwork om Atlas samen te redden.


Met het Starlink: Battle for Atlas Controller-opzetstuk pack heb je een tweede controller-opzetstuk om samen met een vriend of je familie te spelen in de lokale coöp-modus.


Het Starlink: Battle for Atlas startpakket is vereist om te spelen met Starship-, Pilot- en Weapon-packs. Al het modulaire speelgoed van Starlink werkt alleen met de Starlink: Battle for Atlas™-videogame en het controller-opzetstuk op PlayStation 4.


In Starlink: Battle for Atlas leid je een heldhaftig team van interstellaire piloten om het Atlas-sterrenstelsel van het Vergeten Legioen te bevrijden. Dankzij innovatief modulair speelgoed bouw je unieke ruimteschepen die on-the-fly aangepast kunnen worden voor een nieuwe manier van spelen. Hierdoor kun je makkelijk inspelen op elke uitdaging die je tegenkomt in dit epische open wereldavontuur.


Hoe speel je met jouw modulaire speelgoed? Plaats jouw modulaire speelgoed op je controller-opzetstuk en zie het onmiddelijk tot leven komen in je game! Maak je eigen ultieme ruimteschip uit een arsenaal aan vleugels, rompen, wapens en piloten. Experimenteer en pas je ruimteschip telkens realtime aan aan jouw vijanden.CONTROLLER-OPZETSTUK PACK INHOUD  • 1 controller-opzetstuk voor PlayStation 4


Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.