VERLOPEN

Aanbieding Sonic Colours Ultimate PS4

€ 23,00
€ 39,99
+ € 2,88
Gameshop Twente
|
28d
|
0
0
Like Points
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Gameshop Twente voor een prijs van € 23.00.

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN


Trailer Sonic Colours Ultimate Playstation 4
Beschrijving Sonic Colours Ultimate Playstation 4

Dit is Sonic Colours Ultimate.

Over Sonic Colours Ultimate
Ga met Sonic mee in het supersnelle avontuur! De kwaadaardige Dr. Eggman heeft een gigantisch interstellair pretpark gebouwd dat barst van de meest ongelooflijke en kleurrijke attracties, maar hij drijft het aan met een gevangen buitenaards ras genaamd 'Wisps'.

Gebruik de razendsnelle snelheid van Sonic om de Wisps te bevrijden en leer de geheimen van hun verbazingwekkende krachten te ontdekken terwijl je zes unieke kleurrijke werelden verkent, elk gevuld met gevaarlijke vijanden en hindernissen die je moet overwinnen.

Dankzij de verbluffende graphics, extra functies, een nieuwe gamemodus en verbeterde gameplay is dit de ultieme Sonic Colors-ervaring. Sonic zal op deze spannende reis tot het uiterste worden gedreven om de Wisps te bevrijden, maar met hun hulp, en die van jou, is het een test die hij met ‘Flying Colours’ zal doorstaan!

Day One Edition
Pre-order Sonic Colours Ultimate - Day One Edition en ontvang een Baby Sonic sleutelhanger.

Sonische snelheid en non-stop-actie
Zoef door uitdagende werelden en manoeuvreer voorbij gevaarlijke obstakels. Time je aanvallen perfect om je boost op te laden en Super Sonic-snelheden te bereiken.

Interstellair pretpark
Verken meeslepende omgevingen, zoals de Snoep Berg gevuld met heerlijke snoepjes of een Aquarium Park gevuld met zeeleven en talloze zwembaden - allemaal onderdeel van een mysterieus astro-pretpark.

Wisp power-ups
Transformeer Sonic door de magnifieke buitenaardse kracht van Wisps te gebruiken, om vijanden te verslaan en de geheimen van het Interstellair Pretpark te ontdekken. Ontdek alternatieve paden met behulp van de nieuwe Jade Ghost Wisp.

Beter dan ooit
Compatibel met de volgende generatie consoles en kleurrijker dan ooit, met verbeterde beelden en graphics, verfijnde bedieningselementen en nog veel meer gameplay-upgrades.

Rival rush modus
Stel je vaardigheden op de proef en neem het op tegen Metal Sonic. Breek records en win om beloningen te ontgrendelen.

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.