Aanbieding The Persistence Enhanced PS5

€ 15,99
€ 29,99
+ € 1,99
Shop4nl
|
18d
|
0
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Shop4nl voor een prijs van € 15.99.

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN


Trailer The Persistence Enhanced Playstation 5
Beschrijving The Persistence Enhanced Playstation 5
Kun jij de volharding overleven?

De persistentie is een stealth-survival horror, rogue-achtig spel in First Person. Elke keer dat de speler sterft, krijgen ze de kans om hun kernstatistieken te verbeteren, waardoor hun kans op succes in het volgende leven wordt vergroot.

Jij bent de laatste overlevende. Alle anderen zijn weg; gedood door hun gemuteerde en moorddadige ex-scheepsmaten. Vind de kracht om de volharding te redden en terug te keren naar de aarde, in deze angstaanjagende stealth, horror roguelike

Death is Just The Beginning - The Persistence is een roguelike, en de kans is groot dat je veel zult sterven! Maar bij elk nieuw leven komt ook de mogelijkheid om haar DNA opnieuw te sequencen om in de toekomst steeds sterkere en krachtigere klonen te maken.

Elke keer anders - Elk leven speelt zich anders af, met verschillende vijanden om te zien, items om te vinden en wapens om te kopen en te upgraden. De tijd nemen om de steeds veranderende wereld om je heen te begrijpen, is cruciaal om in leven te blijven.

Vecht terug - Zoek de wapenfabrikanten om vuurwapens, melee en uiterst geheime experimentele, door 'donkere materie' aangedreven prototypes te maken! Upgrade ze allemaal terwijl je dieper de duistere en angstaanjagende diepten van de volharding verkent.

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.