VERLOPEN

Aanbieding NBA 2K22 PS4

€ 34,99
€ 59,99
Gratis
Nedgame
|
23d
|
0
0
Like Points
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Nedgame voor een prijs van € 34.99.

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN


Trailer NBA 2K22 Playstation 4
Beschrijving NBA 2K22 Playstation 4

NBA 2K22 is de nieuwste release in de wereldbekende, bestverkochte NBA bastelbalgame-serie.

Serie ontwikkeld door Visual Concepts en uitgegeven door 2K. NBA 2K22 legt het hele bastelbal-universum in jouw handen. SPEEL NU in echte NBA- en WNBA-omgevingen tegenauthentieke teams en spelers. Stel in MyTEAM je eigen droomteam samen met sterren van het heden en legendes uit het verleden. Beleef je eigen professionele loopbaan in MyCAREER en werk je omhoog naar de NBA. Laat je management-skills zien als machtige leidinggevende in MyNBA en MyWNBA. Iedereen kan overal bastekballen in NBA 2K22.

PRE-ORDER BONUS:

 • Bevat ook een digitale voucher voor NBA 2K22 (Standard Edition) voor Xbox Series X/S – een NBA 2K-ervaring voor de nieuwe generatie
 • 100.000 VC
 • 15 boosts voor elk MyCAREER skilltype + 15 boosts voor elk Gatorade boosttype
 • 3 Sapphire MyTEAM kaarten (Dirk Nowitzki, Kareem Abdul-Jabbar en Kevin Durant)
 • Euro starter kit (6 MyTEAM kaarten van 86-90)
 • Diamond Jordan shoe MyTEAM voorwerp en coach card MTEAM pack
 • Collectie MyPLAYER kleding en accessoires (2 Luka Doncic T-shirts, rugzak, armwarmer, hoody en custom skatekoard)

 

Serie ontwikkeld door Visual Concepts en uitgegeven door 2K. NBA 2K22 legt het hele bastelbal-universum in jouw handen. SPEEL NU in echte NBA- en WNBA-omgevingen tegenauthentieke teams en spelers. Stel in MyTEAM je eigen droomteam samen met sterren van het heden en legendes uit het verleden. Beleef je eigen professionele loopbaan in MyCAREER en werk je omhoog naar de NBA. Laat je management-skills zien als machtige leidinggevende in MyNBA en MyWNBA. Iedereen kan overal bastekballen in NBA 2K22.

Over de gameplay van NBA 2K22

Er worden belangrijke gameplay-verbeteringen op het veld doorgevoerd om de speler niet alleen meer controle te geven over hoe ze de bal scoren, maar ook hoe ze die bewegingen aan de verdedigende kant tegengaan. Dat is nog maar het begin. Er zullen meer impactvolle veranderingen in de gameplay worden geïntroduceerd, samen met de eerste NBA 2K22 Gameplay Reveal-trailer die later in augustus uitkomt.
 • AANVAL - Verdedigers van de dribbel afbreken met nieuwe kenmerkende bewegingen en combo's, precisie-jumpschieten, onderdompelen in het verkeer en het uithalen van steegjes zijn allemaal meer op vaardigheden gebaseerd geworden. Basketbal-IQ en stickvaardigheden spelen een nog grotere rol bij het scheiden van aanvallende topspelers.
 • VERDEDIGING - Een volledig vernieuwde schotwedstrijd en blokkeersysteem benadrukken een arsenaal aan nieuwe verdedigingsmiddelen die tot je beschikking staan. Het spelen van verstikkende verdediging op de perimeter en in de verf was nog nooit zo lonend, waardoor elite-verdedigers de mogelijkheid hebben om de uitkomst van het spel echt te veranderen.


SEIZOENEN

Naast de favoriete ervaringen van fans, stellen Seasons spelers in staat om hun ambities op het gebied van hoepels nog lang na de lancering van de game uit te breiden en te verbeteren. Gratis voor alle 2K22-gamers in de modi MyTEAM, MyCAREER en The W [PlayStation®5/Xbox Series X|S], het brengt meer inhoud, meer beloningen en meer manieren om te spelen. En dit jaar introduceert Seasons een geheel nieuwe manier om je MyPLAYER naar een hoger niveau te tillen en spannende MyPLAYER-prijzen te verdienen in de stad [PS5™/XBS] en in de buurt [PlayStation®4/Xbox One/Nintendo Switch/PC].

Mijn team

MyTEAM voor NBA 2K22 evolueert als de ultieme ervaring voor het bouwen en strijden met je eigen droomteam op dag 1, maar dat is niet alles. MyTEAM zal blijven uitbreiden naarmate elk nieuw seizoen valt.
 • MyTEAM: Met MyTEAM: Draft, dat zijn lang gevraagde terugkeer maakt in NBA 2K22, moet je een complete line-up selecteren uit een constant bijgewerkte pool van spelers. Concurreer met je nieuwe line-up in online multiplayer-games om beloningen te verdienen voor je MyTEAM-collectie.
 • ERVAAR DE EVOLUTIE VAN MyTEAM - Het hele jaar door maken nieuwe uitdagingen, beloningen en evenementen in NBA 2K22 elk seizoen fris en uniek in MyTEAM. Naast de vele nieuwe functies die op dag 1 in MyTEAM debuteren, komen er het hele jaar door nog meer toevoegingen, waaronder een originele nieuwe spelmodus deze feestdagen.
 • CROSS-GEN VOORUITGANG & COLLECTIE - Terwijl NBA 2K22 twee unieke basketbalervaringen zal bieden over de twee consolegeneraties, zullen MyTEAM-vooruitgang en -collecties overdraagbaar zijn tussen consoles die binnen dezelfde platformfamilie vallen [dwz. PlayStation®4 naar PlayStation®5 en Xbox One naar Xbox Series X|S - en vice versa]. VC-portemonnee, MyTEAM Point en MyTEAM Token-saldi zijn ook overdraagbaar binnen dezelfde consolefamilies.


NIEUWE STAD [PS5/XBS] & NIEUWE BUURT [PS4/XB1/NSW/PC]

De grootste online basketbalgemeenschap krijgt twee heel verschillende make-overs in NBA 2K22. PS5- en Xbox Series X|S 2K22-spelers stappen op en spelen in een geheel nieuwe versie van de stad; PS4-, Xbox One-, Nintendo Switch- en pc 2K22-spelers zullen strijden terwijl ze naar de volle zee zeilen. Neem je beste MyPLAYER-builds en druk jezelf uit door zowel je spel als je stijl in elke unieke online ervaring.
 • EEN LEVENDE, ADEMENDE STAD [PS5/XBS] - Betreed een geheel nieuwe stad vol leven, activiteit en interactiviteit. NPC's (niet-speelbare personages) bevolken de frisse City-lay-out, terwijl MyPLAYERs van over de hele wereld strijden op het hoogste niveau van speeltuinbasketbal. Een geheel nieuw Quest-systeem voor 2K22 betrekt MyPLAYERs met creatieve inhoud en biedt nieuwe manieren om te stijgen en beloningen te verdienen in deze heruitvinding van de PS5- en Xbox Series X|S-basketbalgemeenschappen.
 • MATCHMAKING-OPTIES IN DE STAD [PS5/XBS] - The City opent nieuwe en snellere alternatieven om in online hoepels te komen. MyPLAYERs kunnen geselecteerde matchmaking-gebouwen betreden om direct in competitie te worden geplaatst. Matchmaking-sessies zijn beschikbaar voor een aantal speltypen en dragen bij aan alle voortgang van MyPLAYER.
 • ALLEN AAN BOORD VAN DE 2K CRUISE [PS4/XB1/NSW/PC] - Op de PS4-, Xbox One-, Nintendo Switch- en pc-platforms zullen NBA 2K-gamers hun opwachting maken en strijden in een geheel nieuwe, toegewijde basketbalgemeenschap - een buurt gebouwd op de ruime dekken van een varend cruiseschip. Verken en geniet van nautische luxe, en wanneer de cruise het hele seizoen op exotische locaties aanmeert, begeef je je naar de excursiebalie om deel te nemen aan kustevenementen - allemaal volledig buiten het schip!
 • MEER NIEUWS VOORUIT - Meer nieuwe functies, meer nieuwe content wachten op alle MyPLAYERs in zowel de geheel nieuwe City als de nieuwe 2K22 Neighborhood. Houd ons in de gaten begin september om meer te ontdekken.


Mijn carrière

In NBA 2K22 voor PS5 en Xbox Series X|S worden MyCAREER en de geheel nieuwe City één in een baanbrekende verhalende ervaring voor NBA 2K. Begin aan je persoonlijke reis naar de profs - een uitgestrekt MyCAREER-leven - door de stad te verkennen, nieuwe en bekende gezichten te zien en je een weg te banen naar spannende nieuwe hoogten. Spelers op PS4, Xbox One, Nintendo Switch en pc zullen het nieuwe 2K22-verhaal naspelen in een speciale, traditionele MyCAREER-ervaring.
 • VERBORGEN TALENTEN [PS5/XBS] - In NBA 2K22 reiken dromen en ambities in MyCAREER verder dan de hardhouten vloeren; spelers kunnen nu nevenactiviteiten nastreven om een ??profiel op te bouwen in lucratieve en trendy ruimtes. Neem het op tegen de modewereld, waar de kunst van promotie je succes als gigant zal bepalen. Of raak betrokken bij de hiphopbusiness, waar je muziektalent een intrigerende baan in de industrie opent.
 • GEEN PLAATS ZOALS HUIS [PS5/XBS] - Verhuizen in de professionele wereld betekent dat je je thuislevensstijl moet uitbreiden. Centraal in je MyCAREER-verhaal en -voortgang, vertegenwoordigt je persoonlijke hub je plaats in de reis naar de NBA. Naarmate je profiel en ambities stijgen, stijgt ook je thuisbasis in de Stad.
 • MEER OP DE REIS - MyCAREER in NBA 2K22 zal nieuwe gezichten en boeiende verhaallijnen bevatten, en dit jaar is de selectie voor de NBA slechts het begin van je basketbalverhaal. Begin september wordt meer onthuld over de nieuwe MyCAREER-ervaring.


MijnNBA/MijnWNBA [PS5/XBS]

In NBA 2K22 gaat teammanagement over meer dan alleen de spelers op het veld; het gaat om het personeel dat ze scout, opleidt en coacht. MyNBA/MyWNBA-spelers kunnen de meest winnende franchise bouwen door ervoor te zorgen dat het personeel net zo sterk is als het hoepelen.

Reacties / Vragen

 1. Er zijn geen reacties geplaatst.
 2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.