VERLOPEN

Aanbieding Worms Rumble (Fully Loaded Edition) PS5

€ 14,99
€ 29,99
+ € 2,99
Nedgame
|
24d
|
0
0
Like Points
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Nedgame voor een prijs van € 14.99.

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN
Geen gebruikte / used prijzen bekend


Trailer Worms Rumble (Fully Loaded Edition) Playstation 5
Beschrijving Worms Rumble (Fully Loaded Edition) Playstation 5
Worms Rumble is Worms zoals je het nog nooit eerder hebt gespeeld, met intense, realtime, arena-gebaseerde ‘cross-platform’ gevechten voor 32 spelers. Maak je klaar voor hectische Deathmatches en intense Last Worm Standing!

Gebruik een verscheidenheid aan favoriete wapens zoals de Bazooka, Shotgun en Sheep Launcher plus geheel nieuwe toevoegingen aan het arsenaal om je ongewervelde tegenstanders pijn te bezorgen terwijl jij hogerop komt. Pas je worm aan, doe mee aan uitdagingen en seizoensevenementen en experimenteer met nieuwe manieren om te spelen in The Lab. Dit is Worms, opnieuw uitgevonden.

De eerste real-time Worms!
Je zult geen turn-based gevechten vinden in Worms Rumble. Elke ronde is in REAL TIME! Als je vijand een vuurregen op je afstuurt, sla dan meteen terug!

Multiplayer voor 32 spelers op meerdere platforms
Speel online met vrienden op console en pc. Met Deathmatch en Last Worm Standing Solo en Squad battle royale-modi beschikbaar!

Klassieke wapens met nieuwe manieren om te spelen
Bewapen jezelf met nieuwe en terugkerende favoriete wapens ! Met klassiekers als de Bazooka, Holy Hand-grenade en Sheep launcher en de geheel nieuwe Hammerhead, Plasma Blaster en Rocket shield.

Evenementen, uitdagingen en ‘The Lab’
Neem deel aan seizoens- en community-evenementen en dagelijkse uitdagingen voor extra XP en in-game-beloningen. En experimenteer met nieuwe gameplay en wapens in The Lab. Elke week zorgen nieuwe experimentele spelmodi voor nieuwe leuke manieren om te spelen!

Aanpassingen van de speler
Verdien XP en in-game valuta om wapenskins, outfits, accessoires en emotes te ontgrendelen en te kopen! Mix en match om je eigen persoonlijke stijl op het slagveld te creëren.

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.