Aanbieding Can't Drive This Playstation 5

€ 15,80
+ € 1,99
Shop4nl
|
11d
|
0
0
Like Points
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Shop4nl voor een prijs van € 15.80.

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN
Geen gebruikte / used prijzen bekend


Trailer Can't Drive This Playstation 5
Beschrijving Can't Drive This Playstation 5

Kan niet wat nu?
Can't Drive Dit is een competitieve coöp (het is een ding) racespel voor meerdere spelers. Bestuur je monstertruck TERWIJL je vriend de weg voor je bouwt! Oh, en ga niet te langzaam, OF JE ZULT EXPLODEREN! Zoals in die Sandra Bullock-film, waarin ze een beetje hetzelfde doet, maar dan in een bus. Ook explodeert ze niet (Spoiler alert). Ook was Keanu Reeves in de film.

Co-Op Multiplayer Goedheid
Speel lokale face-to-face co-op op de bank, met je beste frenemy! Grijp wat vrienden en een paar controllers, en vernietig die vriendschappen! (We moeten waarschijnlijk, maar nemen geen verantwoordelijkheid voor enige schade aan uw interpersoonlijke relaties.)
Als je geen vrienden in de buurt hebt, speel dan singleplayer of zoek een willekeurige internetpersoon om mee te spelen! Ervaar het plezier van het spelen van Can't Drive This zonder die vervelende stinkende vriend naast je. Je kent degene waar ik het over heb.
Maatwerk!
Waar is het plezier in online multiplayer als er geen maatwerk is, vraag je je af? Een heel intelligente vraag, mooi mens! Can't Drive Dit bevat een gazillion * ontgrendelbare onderdelen en een voertuig-editor, zodat je aan iedereen kunt laten zien hoe geweldig je bent! Maar zoals we allemaal weten, mag er maar één speler tegelijk autorijden. De andere speler bouwt de weg. Daarom hebben we ook een wegenredacteur toegevoegd! Creëer je eigen track en laat je vrienden racen op een vergulde weg van gele stenen, als dat je probleem is!

Lijst met functies
Racing Game (wat het spel is)
Level-Editor (Dit is het spel ook!)
Aanpasbare voertuigen
Aanpasbare racebanen
Een speler
Online multiplayer voor 2 spelers
Lokale multiplayer (gesplitst scherm voor maximaal 4 spelers)

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.