VERLOPEN

Aanbieding Lost Words Beyond the Page (Code in a Box) Nintendo Switch

€ 9,99
€ 24,99
+ € 2,99
Nedgame
|
17d
|
0
0
Like Points
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Nedgame voor een prijs van € 9.99.

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN
Shop Reviews Levertijd Basis Totaal
Waarborg Bol.com € 21,75 € 21,75 Bekijk


Trailer Lost Words Beyond the Page (Code in a Box) Nintendo Switch
Beschrijving Lost Words Beyond the Page (Code in a Box) Nintendo Switch
Lost Words is een sfeervol verhalend avontuur dat zich afspeelt in de persoonlijke dagboekaantekeningen van een jong meisje genaamd Izzy, dat zich zal ontvouwen terwijl je een fantasieland verkent waar woorden een enorme kracht hebben.

Lost Words: Beyond the Page, met een meeslepend verhaal gemaakt door de beroemde gameschrijver Rhianna Pratchett, zal spelers betoveren met zijn unieke mix van gameplay-mechanica en opvallende aquarel-esthetiek. Gedreven door de nieuwsgierigheid van de speler, zal de wereld van Estoria en de kracht die het bezit, dienen als de motor die Izzy door dit diep persoonlijke verhaal zal stuwen, wat resulteert in een onvergetelijke ervaring.

- 2D-avontuurplatforms. Navigeer door prachtige 2D-werelden in het dagboek van een jong meisje door op de woorden te lopen en ze te gebruiken als hulpmiddelen om verschillende puzzels op te lossen.

- Mooie visuele stijl. Ontdek de aquarelwereld die op de pagina's van het dagboek wordt gepresenteerd, evenals de levendige fantasiewereld van Estoria.

- Innovatieve gameplay. Gebruik woorden om de omgeving te veranderen om een ??veilige doorgang voor de hoofdrolspeler te creƫren in een geheel unieke en verfrissende stijl van platformactie.

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.