Aanbieding Balan Wonderworld PS5

€ 17,00
€ 39,99
+ € 2,88
Gameshop Twente
|
9d
|
0
0
Like Points
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Gameshop Twente voor een prijs van € 17.00.

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN


Trailer Balan Wonderworld Playstation 5
Beschrijving Balan Wonderworld Playstation 5

Op hun reis door het fantastische rijk van Wonderworld worden spelers begeleid door de raadselachtige maestro genaamd Balan, die spelers zal helpen het evenwicht in de wereld te herstellen door Wonderworld vrij te maken van Negati, fysieke manifestaties van zorgen en andere negatieve emoties. Om hierin te slagen, moeten spelers springen, klimmen, beuken en meer in vele unieke gebieden. Onderweg kunnen ze meer dan 80 unieke kostuums verzamelen, en elk kostuum heeft zijn eigen speciale kracht, van het Pumpkin Puncher-outfit dat spelers door blokkades laat beuken tot het Air Cat-kostuum dat spelers een tijdje door de lucht laat lopen.

De coöp-multiplayer van BALAN WONDERWORLD laat twee spelers de game samen verkennen in lokaal coöp, waarbij ze creatief moeten denken om uitdagingen te overwinnen en op zoek kunnen gaan naar ideale combinaties van kostuums. Daarbij kunnen spelers onafhankelijk van elkaar spelen, met de krachten van hun respectievelijke kostuums, maar als ze in elkaars buurt zijn kunnen spelers ook de “Joint Play”-functie gebruiken om de vaardigheden van hun kostuums tegelijkertijd te gebruiken.

BALAN WONDERWORLD is een gloednieuwe ervaring van een aantal grote namen uit de industrie, inclusief director Yuji Naka (maker van de Sonic the Hedgehog-franchise, mede-oprichter Team Sonic) en character designer Naoto Oshima (Sonic the Hedgehog, Doctor Eggman, mede-oprichter Team Sonic). Voor deze game werken Yuji Naka en Naoto Ohshima voor het eerst in 20 jaar weer samen, dit onder het geheel nieuwe gamemerk BALAN COMPANY. BALAN COMPANY brengt getalenteerde videogame-ontwikkelaars, ontwerpers en componisten samen om spelers de beste verhalen te vertellen en ultieme platformervaringen te bieden.

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.