VERLOPEN

Aanbieding Dirt 5 PS5

€ 24,55
€ 34,99
+ € 1,99
Shop4nl
|
5d
|
0
0
Like Points
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Shop4nl voor een prijs van € 24.55.

 

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

Shop Reviews Levertijd Basis Totaal
Waarborg Bol.com € 34,99 € 34,99 Bekijk

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN


Trailer Dirt 5 Playstation 5
Beschrijving Dirt 5 Playstation 5

DIRT 5 laat je racen op enkele van de geweldigste en mooiste locaties op aarde, zoals New York City en Rio de Janeiro, maar ook in de uithoeken van Griekeland en China. Op al die locaties kunnen spelers genieten van extreme races met diverse soorten voertuigen, inclusief buggy's, trucks en rock bouncers, maar ook traditionele en moderne rallywagens.

De verhaalgedreven Career-mode is in alle opzichten uitgebreid met evenementen en uitdagingen op de zwaarste terreinsoorten. Voordat ze een race beginnen kunnen spelers zich creatief uitleven met de livery-editor die meer aanpassingsopties biedt dan ooit in de DIRT-serie. DIRT 5 laat spelers vorderen langs een non-lineair progressiepad, waarbij spelers zelf de evenementen kiezen waaraan ze willen deelnemen.

In DIRT 5 keert de mogelijkheid terug om met vier spelers op een gesplitst scherm te racen. De volledige lijst van game-modes wordt binnenkort aangekondigd, inclusief een nieuwe game-mode die focust op creativiteit en is ontworpen om samen met vrienden op de bank te spelen, of online tegen de beste spelers in het DIRT-universum.

De commentaren van DIRT 5 zijn ingesproken door beroemde stemtalenten als Nolan North en Troy Baker. Samen, en in hun unieke stijl, loodst dit dynamische duo spelers door de Career-mode. Daarnaast presenteren ze de in-game podcastserie van DIRT, met gastoptredens van andere beroemdheden uit de werelden van racen en gaming.

Dit is een Vibe
DIRT 5 opent een nieuw tijdperk voor de DIRT franchise -stoerder en moediger dan ooit tevoren. Nieuwe mogelijkheden, nieuwe innovaties en een frisse benadering maken DIRT 5 tot een hub van off-road racen, stijl en cultuur, waar je constant hoogtepunten kunt creëren.

Effen een pad over de hele wereld.
Maak een wereldreis en race op meer dan 70 unieke routes verspreid over 10 verschillende wereldwijde locaties in adembenemende omgevingen, compleet met dynamisch weer en tijdstip van de dag. Van racen op de bevroren East River in New York tot onder het ‘Christus de Verlosser’ standbeeld in Brazilië, tot het zien van het noorderlicht in Noorwegen; elke keer dat je speelt, zijn er nieuwe ervaringen te ontdekken.

Verleg de grenzen met ongelooflijke auto's
Kruip achter het stuur van een eclectische en opwindende selectie auto's. Verover het moeilijkste terrein met machines die alles aankunnen, neem iconische rallyauto's mee naar nieuwe locaties of voel de kracht van sprintauto's met 900 pk. Rallycross, GT, Trophy vrachtwagens en buggy’s maken de ultieme off-road garage compleet.

Claim de spotlight in een met sterren bezaaide carrière
Wereldberoemde stemtalenten Troy Baker en Nolan North leiden de cast van DIRT 5’s verhaal gedreven carrière modus. Onder leiding van een icoon zijn alle ogen op jou gericht om de nieuwe ster te worden van het off-road racen. Verdien sponsoring en unieke beloningen, verover alle locaties en neem het op tegen een felle rivaal in de grootste carrière modus ooit.

Concurreren of samenwerken in offroad-actie
Lokale split-screen van maximaal vier spelers in offline modi, inclusief de carrière modus, maakt DIRT 5 het perfecte racespel voor meerdere spelers. Speel online in samengestelde races voor maximaal 12 spelers en strijd in innovatieve spelmodi.

Creëer en leg vast met nieuwe functies
Leg je verste sprongen en beste manoeuvres vast met een gedetailleerde fotomodus en laat je creatieve flair zien met DIRT's diepste livery-editor ooit, voor alle auto's. Plus meer gloednieuwe functies waarmee alle spelers in DIRT kunnen creëren en spelen als nooit tevoren.

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.