VERLOPEN

Aanbieding Marooners (Code in a Box) Nintendo Switch

€ 16,49
€ 29,99
+ € 1,99
Shop4nl
|
22d
|
0
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Shop4nl voor een prijs van € 16.49.

 

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN
Shop Reviews Levertijd Basis Totaal
Waarborg Bol.com € 27,00 € 27,00 Bekijk


Trailer Marooners (Code in a Box) Nintendo Switch
Beschrijving Marooners (Code in a Box) Nintendo Switch
Speel een wilde mix van leuke partygames, want de actie wisselt regelmatig tussen games. Kun jij de switcheroo-chaos aan? Sluit je aan bij je vrienden, zowel op de bank als online terwijl je sadistisch lacht om hun ongeluk, of kom terug om ze te achtervolgen als je sterft. Ren, spring en sla je een weg naar de overwinning! Party Game-gekte: ervaar de chaos van switcheroo terwijl de actie tussen meerdere intense minigames springt wanneer je het het minst verwacht, of ga de uitdaging aan om elke minigame één keer volledig te spelen. Neem het op tegen verschillende speltypes en verrassende bonusfasen.

Kies je Marooner: een groot aantal eigenzinnige personages om te ontgrendelen en te spelen, 70+ hilarische wapens om te ontgrendelen en te gebruiken, en als je sterft... kom terug als een geest om je vrienden te achtervolgen.

Speel Party Mode en Arena Mode: 25 verschillende games en arena-kaarten, terwijl je naar schatten racet in Party Mode of het uitvecht om te zien wie de koning van de ring wordt in Arena Mode. Welke modus je ook kiest, verwacht het onverwachte!

Naadloos lokaal en online spelen: tot 6 spelers in elke combinatie van lokaal en online terwijl je een level omhoog gaat en nieuwe wapens ontgrendelt, plus volledige botondersteuning om solo en in multiplayer-modus, toeschouwersmodus, gestroomlijnde matchmaker en lobbysysteem te spelen.

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.