VERLOPEN

Aanbieding Playstation VR Accessoire Pack Big Ben

€ 7,60
€ 19,99
+ € 2,99
Bol.com
|
26d
|
0
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Bol.com voor een prijs van € 7.60. OUTLET product!

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN
Geen gebruikte / used prijzen bekend


Beschrijving Playstation VR Accessoire Pack Big Ben
Misschien heb je er al eentje in huis, misschien aas je nog op een mooie nieuwe PlayStation VR gaming bril: de nieuwe, revolutionaire game ervaring van Sony PlayStation. Maar met alleen een Virtual Reality gaming bril ben je er nog niet. Dit PlayStation VR accessoire pack van Bigben zorgt ervoor dat je die geweldige gamebeleving naar een nog hoger niveau kunt tillen.

11-delig PlayStation VR accessoire pack vol musthaves
Wil je jouw VR headset optimaal gebruiken? Dan mag je dit Bigben 11 delige PlayStation VR accessoire pack* echt niet missen. Zo zit er in dit pakket bijvoorbeeld een camerastand, waarmee je PlayStation Camera (nodig om je PS VR te gebruiken) op een veilige manier aan allerlei soorten TV’s kunt bevestigen. Daarnaast krijg je twee handige kabelklemmen, waarmee je alle benodigde kabels gemakkelijk kunt bundelen zodat ze tijdens het gamen niet in de weg zitten. Met de reinigingsvloeistof kun je de lenzen van de PlayStation Virtual Reality gaming bril schoonmaken en de vijf reinigingsdoekjes kun je gebruiken om het oppervlak van je headseat schoon en fris te houden.

Bescherm de lens van je Virtual Reality gaming bril
De lens van je PlayStation VR gaming bril is natuurlijk cruciaal voor een optimale game ervaring. Belangrijk dus dat je deze veilig opbergt als je ‘m even niet gebruikt. In dit 11 delige PlayStation VR accessoire pack mag een lenskap dan ook niet ontbreken. Deze lenskap schuif je makkelijk over je lenzen als je je PS VR bril even niet gebruikt. Hiermee voorkom je dat er krassen of andere beschadigingen op de lens van je PlayStation VR bril komen.

Dit PlayStation VR accessoire pack van Bigben vol handige musthaves voor je Virtual Reality gaming bril is onmisbaar voor iedereen die op een voorzichtige manier met zijn/haar PS VR wil omspringen.

* PlayStation VR niet inbegrepen.

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.