VERLOPEN

Aanbieding Nintendo Gameconsole Game & Watch Super Mario Bros.

€ 39,99
€ 59,99
Gratis
DGM Outlet NL
|
15d
|
0
0
Like Points
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij DGM Outlet NL voor een prijs van € 39.99.

 

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN
Geen gebruikte / used prijzen bekend


Beschrijving Nintendo Gameconsole Game & Watch Super Mario Bros.

Het oorspronkelijke Game & Watch-systeem werd in 1980 in Japan uitgebracht en was het allereerste handheldsysteem dat door Nintendo werd gemaakt. Nu kun je het stukje geschiedenis ervaren met een gloednieuwe versie: een gouden Game & Watch met daarop het oorspronkelijke Super Mario Bros., een digitale klok en meer!

Speel Super Mario Bros. in Game & Watch-stijl!
Spring over afgronden, stamp op Goomba's en kruip door warpbuizen als vanouds – nu met nog strakkere besturing dankzij de richtingsknop van het systeem. Speel alleen of geef het spelsysteem aan een vriend om te kijken wie zich het snelst een weg baant door de levels!

Nog meer Mario!
Op zoek naar een uitdaging? Super Mario Bros.: The Lost Levels is inbegrepen, maar als je liever een ontspannende ervaring wilt, biedt Ball (met een flinke scheut Super Mario!) uitkomst.

Tijd voor plezier
De inbegrepen digitale klok speelt 35 verschillende animaties af naar mate de tijd verstrijkt, inclusief enkele gastoptredens van Mario's vrienden en vijanden! Werp dus gerust eens een blik op de klok wanneer het redden van prinses Peach niet op de agenda staat.

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.