VERLOPEN

Aanbieding All-Star Fruit Racing (Code in a Box) Nintendo Switch

€ 14,99
€ 24,99
+ € 2,99
Nedgame
|
17d
|
0
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Nedgame voor een prijs van € 14.99.

 

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN
Geen gebruikte / used prijzen bekend


Beschrijving All-Star Fruit Racing (Code in a Box) Nintendo Switch

Go bananas voor een verbluffende, razendsnelle kartracer voor alle leeftijden en niveaus!

All-Star Fruit Racing drijft spelers naar levendige werelden vol ongelooflijke actie: drijf door kronkelende bochten, zweef over monumentale sprongen en trotseer de zwaartekracht op buisvormige banen in een explosief kleurrijke racer boordevol kampioenschappen, modi en ontzagwekkende bezienswaardigheden!

Spring in een geweldige carrièremodus! - Kies je favoriete personage en strijd om de eerste plaats in een reeks testkampioenschappen. Balanceer snelheid en vaardigheid terwijl je tegen negen andere racers vecht in een uitzinnig fruitig schroot voor het podium en de allerbelangrijkste prijzen voor de winnaar, terwijl je onderweg nieuwe personages, kampioenschappen en kartonderdelen ontgrendelt!

Beheers alle modi! - Heb je jezelf de kampioen van de kampioen genoemd? De reis is net begonnen! Creëer aangepaste kampioenschappen en kies tussen drie verschillende moeilijkheidsgraden en snelheden om je uitdaging te verfijnen, of duik in een reeks verschillende speltypen, waaronder Dragster-races, Hill Climbs, Eliminatieraces, Time Attacks en zelfs modificaties vol modificaties die de spelregels herschrijven!
Domineer de seizoenen! - Verbrand rubber in 21 ongelooflijke banen verspreid over vijf verbluffende werelden: lente, zomer, herfst, winter en speciale eilanden. Versnel vulkanen, rond de kronkelende lichamen van gigantische slangen en tussen gigantische, kart verpletterende sneeuwballen op enkele van de gekste racebanen ooit!

Start The Juicer! - Kneus je vijanden (en hun ego's) door verwoestende op fruit gebaseerde bewegingen te ontketenen met het innovatieve Juicer-power-upsysteem. Verzamel verschillende soorten fruit terwijl je racet om de vloeistoftanks van The Juicer te vullen en combineer vervolgens de kracht van je sapreservoirs om een ??combo-power-up los te laten. Laat jij een salvo van verschillende power-ups los, of spaar je al je fruitkracht totdat je unieke Mega-Juice-zet klaar is om je te helpen de eerste plaats te bereiken?
Neem het op tegen vrienden en familie! - Race niet alleen! Deel het All-Star Fruit Racing-plezier met iedereen in split-screen actie voor twee, drie en vier spelers!
Daag de hele wereld uit! - Race tegen anderen van over de hele wereld in online confrontaties voor acht spelers!

Personaliseer je kart! - Ontgrendel nieuwe onderdelen terwijl je speelt om je te helpen bij het herontwerpen, herbouwen en opnieuw kleuren van je droomrit. Het gaat niet alleen om winnen - het gaat om winnen met stijl, en meer dan 32.000 mogelijke kartcombinaties wachten op je in de All-Star Fruit Racing Garage ...

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.