VERLOPEN

Aanbieding eFootball PES 2021 (Season Update) Xbox One

€ 10,00
€ 19,99
+ € 2,95
Wehkamp
|
16u
|
0
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Wehkamp voor een prijs van € 10.00.

 

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN


Trailer eFootball PES 2021 (Season Update) Xbox One
Beschrijving eFootball PES 2021 (Season Update) Xbox One
eFootball PES 2021 SEASON UPDATE levert alle veelgeprezen functies en gameplay van eFootball PES 2020, dat werd bekroond met 'Beste sportgame' op E3 2019, en nog veel meer. De game bevat niet alleen de nieuwste speler- en clubgegevens voor het nieuwe seizoen, maar ook de exclusieve UEFA EURO 2020-modus en -content voorafgaand aan het uitgestelde echte toernooi.

De PES-franchise viert zijn 25e verjaardag sinds zijn debuut in 1995 en meer dan 100 miljoen verkochte exemplaren en KONAMI nodigt voetbalfans over de hele wereld uit om opnieuw het veld op te gaan voor een nieuw voetbalseizoen vol actie en zich voor te bereiden op de toekomst.


Belangrijkste productkenmerken:

Season update
eFootball PES 2021 is een geüpdatete versie van de titel van vorig jaar, eFootball PES 2020, met de nieuwste spelergegevens en clubselecties. Vanwege de vertraagde seizoensafsluiting van veel competities zullen de nieuwste gegevens voor bepaalde gelicentieerde competities en teams beschikbaar komen via updates bij de lancering en daarna (internetverbinding vereist).

Exclusieve UEFA EURO 2020-content
Voorafgaand aan het echte toernooi in 2021 zal de officiële UEFA EURO 2020-content bij de lancering worden opgenomen in eFootball PES 2021. Met de offline UEFA EURO 2020-toernooimodus, alle 55 nationale teams van de UEFA, het Wembley-stadion en meer, is dit de beste manier om het toernooi te simuleren voor en na zijn zomerdebuut.

Iconic moments series
Herbeleef en recreëer gedenkwaardige momenten uit de carrières van huidige en voormalige supersterren met deze nieuwe myClub-serie.

Partner club editions
Voor het eerst kunnen fans speciale Club Editions van eFootball PES 2021 aanschaffen via digitale platformen. De gloednieuwe Club Editions zijn beschikbaar voor FC Barcelona, Juventus, Manchester United, FC Bayern en Arsenal FC en bevatten exclusieve clubspecifieke content zoals myClub-teams, Iconic Moment Series-spelers, unieke tenues, merkmenu's en meer.

Loyaliteitskorting
Om onze meest toegewijde spelers te bedanken, is er een korting van 20% beschikbaar wanneer je een Club Edition van eFootball PES 2021 vooraf bestelt via eFootball PES 2020 (inclusief LITE).

Uitgelichte spelmodi

Mastercompetitie
Een meeslepende singleplayermodus waarin jij de manager bent van je eigen voetbalclub, met een interactief dialoogsysteem met filmische tussenscènes, realistische transfers en nog veel meer. Terwijl je je eigen club ontwikkelt, moet je voortgang blijven boeken door zowel op als buiten het veld belangrijke beslissingen te nemen.
o Er zijn nieuwe legendarische managers toegevoegd aan de Mastercompetitie in eFootball PES 2021. Binnenkort onthullen we meer.

Matchday
Speel samen met PES-nieuwkomers en doorgewinterde professionals in de grootste voetbalwedstrijden in deze competitieve online modus. Kies je favoriete club en neem het op tegen andere spelers van hetzelfde vaardigheidsniveau om bij te dragen aan de overwinning van je team. Behaal genoeg overwinningen en maak kans om je favoriete team te vertegenwoordigen in een epische finale.

MYCLUB
Een enorm populaire online modus waarin je je eigen ideale team kunt creëren door spelers en managers te testen en aan te trekken. Hoe meer je speelt, hoe meer wedstrijdpunten (GP) je verdient om je team verder te verbeteren.
o Voor degenen die myClub in eFootball PES 2020 hebben gespeeld, is er een speciale loyaliteitsbonus beschikbaar met verschillende beloningen, afhankelijk van de bereikte mijlpalen in het spel. Meer informatie over beloningen en mijlpalen wordt gepubliceerd op de officiële website.

Graphics en presentatie

Spelersmodellen
In eFootball PES 2021 wordt de toewijding van de franchise aan het realisme voortgezet met de implementatie van 3D-scans van het volledige lichaam van tal van spelers. Deskundige ontwerpers hebben ook bijgedragen met regelmatige updates van spelergezichten via gegevenspakketten.

Stadions
Stadions zijn zo veel meer dan een plek om simpelweg voetbal te kijken of te spelen, ze zijn een integraal onderdeel van een authentieke ervaring en dankzij een bijzonder aandacht voor detail heeft dat in eFootball PES 2021 geresulteerd in ongeëvenaarde nabootsingen van legendarische stadions overal ter wereld. De volledige lijst van stadions in het spel vind je op de officiële website.

Visueel realisme
Of het nu gaat om de persoonlijkheid van elk grassprietje of om de dynamische belichtingssystemen die de stand van de zon aan de hemel simuleren, eFootball PES 2021 presenteert deze prachtige sport met verbluffende precisie en verlegt de grenzen van wat er mogelijk is op de huidige generatie consoles.

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.