VERLOPEN

Aanbieding Devil May Cry 5 Special Edition Playstation 5

€ 26,99
€ 39,99
Gratis
DGM Outlet NL
|
22d
|
0
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij DGM Outlet NL voor een prijs van € 26.99.

 

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN
Geen gebruikte / used prijzen bekend


Trailer Devil May Cry 5 Special Edition Playstation 5
Beschrijving Devil May Cry 5 Special Edition Playstation 5

De Special Edition bevat de update naar PS5 + Xbox Series X


Devil May Cry 5 Special Edition zit boordevol nieuwe functies en spelmodi aangedreven door de nextgen consoles, bovenop de komst van Vergil als speelbaar personage. Met Devil May Cry 5 Special Edition wordt de lat voor stijlvolle actie verhoogd, met de introductie van next-gen functies zoals ray tracingtechnologie en verbeterde 3D-audio, populaire modi waaronder Turbo Mode en Legendary Dark Knight Mode, en de toevoeging van Deluxe Edition en EX Color Pack inhoud.


Devil May Cry 5 is een gloednieuw hoofdstuk in de legendarische over-the-top actiereeks, compleet met de kenmerkende mix van snelle actie en originele personages waar de serie om bekend staat.

Regisseur Hideaki Itsuno en het kernteam zijn herenigd om de meest gekke, meest technisch geavanceerde en meest krankzinnige actie-ervaring van deze generatie te creëren.

Jaren zijn verstreken sinds de legioenen van de hel een voet in deze wereld hebben gezet, maar nu is er een nieuwe demonische invasie begonnen en de laatste hoop van de mensheid ligt in de handen van drie eenzame demonenjagers, die elk een radicaal andere speelstijl bieden. Door het lot en de honger naar wraak verenigd, zullen deze demonenjagers hun eigen demonen onder ogen moeten zien als ze hopen te overleven.


Kenmerken:

• Terugkeer van de legendarische actiereeks - Devil May Cry is terug met de originele regisseur Hideaki Itsuno aan het roer.

• Een strijd van goed en kwaad - Een demonische invasie begint met een "demonenboom" die wortel schiet in Red Grave City. Deze helse inval trekt de aandacht van de jonge demonenjager, Nero, een bondgenoot van Dante, die zonder zijn demonische arm, veel van zijn krachten heeft verloren. Het bovennatuurlijke familiedrama gaat dieper doordat Dante, de zoon van Sparda, wraak zoekt voor de corruptie van zijn broer en de moord op zijn moeder.

• Gestileerde actie met hoog octaangehalte - Drie speelbare personages die elk een radicaal andere speelstijl bieden om de stad van de demonen te ontdoen.

• Baanbrekende graphics - Ontwikkeld met de Capcom RE-engine, wordt de reeks naar nieuwe hoogtes getild qua graphics, die gebruikmaken van fotorealistische ontwerpen en verbluffende belichting -en omgevingseffecten.

• Sla de demonische invasie neer - Vecht tegen epische bazen in gevechten met hoge snelheid in het overrompelde Red Grave City.

• Demon Hunter - Nero, een van de hoofdrolspelers van de reeks en een jonge demonenjager met het bloed van Sparda trekt naar Red Grave City om het hoofd te bieden aan de helse toestroom van demonen, bijgestaan door Nico, zijn nieuwe ‘partner-in-crime’ en wapensmid.

• Gebruik de Yamato - Breng de stijlvolle actie naar een nieuw niveau als Vergil, Dante's oude rivaal en tweelingbroer.

• Nieuwe gameplay-modi - Test je vaardigheden met de unieke uitdagingen van de nieuwe Legendary

• Dark Knight-modus en Turbo-modus.

• Legendary Dark Knight-modus: fans die op zoek zijn naar een extra uitdaging, kunnen hun vaardigheden testen tegen een waanzinnig aantal vijanden in de gevaarlijke legendarische Dark Knightmodus.

• Turbomodus: adrenalineverslaafden kunnen hun reactietijden tot het uiterste drijven dankzij de verhoogde snelheid van de turbomodus, die de gameplay met 20 procent verhoogt om nog snellere en vloeiendere combo-mogelijkheden mogelijk te maken.

• Ascend the Bloody Palace - Pak de steeds moeilijker wordende verdiepingen van de Bloody Palaceuitdagingsmodus aan. Alleen de meest bekwame demonenjagers zullen de bovenste verdieping bereiken om de ultieme uitdaging aan te gaan.

• Gestileerde actie met een hoog octaangehalte - Speel als vier verschillende personages: Nero, Dante, V en de nieuw toegevoegde Vergil. Baan je een weg door de ruïnes van Redgrave City, met elk personage met radicaal verschillende speelstijlen, terwijl ze het opnemen tegen de hordes demonen.

• Baanbrekende graphics - Ontwikkeld met Capcom's in-house gepatenteerde RE-engine, brengt Devil May Cry 5 Special Edition de visuele kwaliteit naar nieuwe hoogten, met graphics die gebruik maken van fotorealistische karakterontwerpen, verbluffende verlichting en omgevingseffecten. Deze fantastische graphics zijn verbeterd met ray tracing-technologie , 4K resolutie en verhoogde framerates, allemaal met minimale laadtijden.

• Levendige 3D-audio – Hoor met precisie hoe je vijanden zich onder, boven en rondom jou verplaatsen, zodat je ten allen tijde gepast kan reageren en je Smokin ’Sexy Stijl kan handhaven.

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.