Aanbieding WWE Battlegrounds Xbox One

€ 9,99
€ 19,99
+ € 2,99
Bol.com
|
27d
|
0
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Bol.com voor een prijs van € 9.99.

 

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN


Trailer WWE Battlegrounds Xbox One
Beschrijving WWE Battlegrounds Xbox One

Dit is WWE Battlegrounds op de Playstation 4 (PS4), Xbox One en Nintendo Switch. WWE is een uniek slagveld dat barst van de actie, en waar geliefde WWE Superstars en Legends het tegen elkaar opnemen in waanzinnige arena’s van over de hele wereld. Speel onder begeleiding van het commentaar van Mauro Ranallo en Jerry ‘The King’ Lawler zowel online als lokaal in geliefde speltypen zoals Steel Cage en Royal Rumble, vecht samen met of tegen je vrienden en maak gebruik van een arsenaal aan bizarre moves, speciale vaardigheden en verpletterende power-ups. Klaar om het slagveld te betreden?

Pre-order bonus WWE Battlegrounds (in verpakking):
Wil je al je vrienden de ring uit slaan in WWE 2K Battlegrounds? Plaats dan nu je pre-order en breng wat leven in de brouwerij door de WWE Hall of Famer, Edge, te ontgrendelen!

Belangrijkste Eigenschappen:
  • Vecht zonder grenzen: Kies tussen meer dan 70 WWE Superstars en Legends, stuur je favoriete vechtersbazen het strijdtoneel op en laat de ongeremde, knettergekke en keiharde chaos maar losbarsten! Gebruik bizarre moves en speciale vaardigheden om je tegenstanders in de interactieve arena’s van de multiplayer volledig de grond in te boren!
  • Vecht zowel online als op de bank samen met je vrienden: Doe mee aan online toernooien of ga met andere spelers de strijd tot het bittere einde aan om de titel ‘King of the Battleground’ in de wacht te slepen! Vecht je liever lokaal? Daag je vrienden dan in je eigen woonkamer uit in het lokale multiplayerspeltype!
  • BIZAR veel speltypen: Trek ten strijde in je favoriete speltypen en laat je verrassen door Steel Cage, Royal Rumble, Fatal Four Way en de gloednieuwe Battlegrounds Challenge!
  • Het is jouw Battleground: Creëer en bewerk een heel scala aan onderdelen, personages en Battlegrounds, en maak WWE 2K Battlegrounds helemaal eigen!
  • Ga over de hele wereld de strijd aan: Ervaar samen met Paul Heyman en Stone Cold Steve Austin een gloednieuw, origineel stripverhaal en ga op zoek naar de volgende WWE Superstars! Kruip in de huid van unieke, kleurrijke en nieuwe personages, en neem het op tegen bekende WWE Superstars om nieuwe personages en Battlegrounds te ontgrendelen.

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.