VERLOPEN

Aanbieding Beschermhoes / Tasje Rood Big Ben Nintendo Switch Lite

€ 7,50
€ 14,99
+ € 2,95
Wehkamp
|
13d
|
0
0
Like Points
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Wehkamp voor een prijs van € 7.50.

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!
 

Helaas snel verlopen :(

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN
Geen gebruikte / used prijzen bekend


Beschrijving Beschermhoes / Tasje Rood Big Ben Nintendo Switch Lite
Wil je je Nintendo Switch Lite optimaal beschermen tegen allerlei invloeden van buitenaf? En zoek je ook een beschermhoes waar je gemakkelijk accessoires voor je Nintendo Switch Lite in kunt opbergen? Dan is deze stevige Nintendo Switch Lite beschermhoes de ideale keuze voor jou. In deze case kun je niet alleen je Switch Lite kwijt, maar is ook ruimte voor al je accessoires. Bovendien is deze robuuste, blauwe Nintendo Switch Lite case gemaakt van super stevig materiaal, waardoor je device én al je spulletjes optimaal beschermd zijn.

Robuuste Nintendo Switch Lite case
Deze bescherm- en opberghoes voor je Nintendo Switch Lite is super sterk. Het doordachte ontwerp en het materiaal waarmee de sterke case is gemaakt, zorgt ervoor dat je je console schoon en onbeschadigd kunt houden. Het handvat aan de bovenkant zorgt ervoor dat je het console gemakkelijk mee kunt nemen. Bovendien is de binnenkant van de Nintendo Switch Lite case bekleed met een zachte stof om krassen op het scherm of controllers te voorkomen.

Ruimte voor je Switch Lite én accessoires
Je Nintendo Switch Lite past perfect in de case en door het slimme ontwerp is er ook meer dan voldoende ruimte voor wat accessoires. Zo kun je ook je oplader, gamecards en spellen meenemen in deze strakke en stijlvolle, rode case. Het extra zachte flapje tussen het opbergvak voor je kabel en spellen en je console, zorgt ervoor dat de accessoires niet het scherm van je Nintendo Switch Lite beschadigen. Zo houd je je console én je accessoires mooi en netjes.

De stevige rits waarmee je de Nintendo Switch Lite afsluit, zorgt ervoor dat er geen stof, vuil of andere viezigheid bij je device kan komen. Dus ook als je je Nintendo Switch Lite eventjes niet gebruikt, weet je zeker dat hij in topconditie blijft.

Houd je Nintendo Switch Lite mooi en krasvrij met deze robuuste en stijlvolle Nintendo Switch Lite case.

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.