Aanbieding Rocket Arena (Mythic Edition) Xbox One

€ 5,00
€ 9,99
+ € 2,95
Wehkamp
|
14d
|
0
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Wehkamp voor een prijs van € 2.50.

 

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

Shop Reviews Levertijd Basis Totaal
Waarborg Bol.com € 4,99 € 7,98 Bekijk

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN
Shop Reviews Levertijd Basis Totaal
Waarborg DGM Outlet NL € 4,99 € 4,99 Bekijk


Trailer Rocket Arena (Mythic Edition) Xbox One
Beschrijving Rocket Arena (Mythic Edition) Xbox One

De Mythic Edition bevat:

  • Guardian Phoenix Jayto Mythic Outfit
  • Frost Princess Kayi Outfit
  • Cyber Sailor Blastbeard Outfit
  • Stone Temple Izell Outfit
  • Pulsar Megablast Trail
  • Fragment Return Trail
  • 1000 Rocket Fuel


Dit is Rocket Arena op de Xbox One. Welkom in een wereld waarin de regels zijn geschreven in raketbrandstof! Raketten bepalen alles in Rocket Arena, een explosief 3v3-schietspel waarin je nooit zonder actie zit. Leer alles over de unieke raketten en vaardigheden van je held om over de arena te heersen en kampioen te worden! Probeer een continu groeiende selectie gevarieerde helden met unieke krachten. Ontdek nieuwe strategieën en tactieken op basis van je squad, verken diverse dynamische maps en ontdek de ware diepgang van rocket gameplay. Ben je klaar om weggeblazen te worden?

Belangrijkste eigenschappen

Helden met raketbrandstof
Verken een groeiende selectie fantastische helden, elk met unieke persoonlijkheden, achtergrondverhalen en persoonlijke vetes. Leer alles over de krachtige vaardigheden en kenmerkende raketten van je held en haal alles uit je squad.

Actie met ware doodsverachting
Zeg nooit dat je doodgaat, want in Rocket Arena kan dat niet! Als je te veel klappen incasseert, word je wel uit de arena, maar niet uit de actie geblazen. Rijd meteen terug op je raket, observeer de omgeving en keer terug naar het gevecht.

Nieuwe strategische diepten (en hoogten)
Raketten zijn eenvoudig te gebruiken, maar moeilijk te doorgronden. Leer hoe je ontwijkende bewegingen moet timen, op je doelwitten moet anticiperen en goed getimede items en gadgets moet gebruiken, zoals de Rocket Magnet, Trip Mine en Speed Boost, om het verloop van de strijd te beïnvloeden. Word één met je raket en heers over de arena.

Verken een uitdagende nieuwe wereld
Van de tropische ruïnes in The Gemstone Jungle tot het hightech utopische Boom City: in de wereld van Crater
vind je talloze exotische locaties. Elke map zit boordevol verborgen trucs, valstrikken en achtergrondverhalen die je kunt verkennen. Gebruik je raketten om te springen, te klimmen en de omgeving te verkennen. Er zijn talloze mogelijkheden, dus pak je raketten en stijg op!

Ontwikkel je helden
De mogelijkheden voor je helden zijn eindeloos. Voor elke match die je met ze speelt, krijg je ervaring die toegang geeft tot Rocket Parts, Totem Parts en spectaculaire outfits waarmee je hun uiterlijk aan kunt passen. Tijdens het spelen krijg je ook toegang tot krachtige artefacten: combineer en level ze om je helden indrukwekkende nieuwe stat boosts en effecten te geven! Je hebt elke voorsprong nodig die je kunt krijgen om in de Rocket Championship Tour te heersen.

Zet het spel naar je hand
Je kunt op meerdere manieren spelen. Stort je in Knockout voor klassieke competitieve 3v3-actie, of warm je eerst op tegen RocketBots en test je favoriete combo's. Speel om goals te scoren in Rocketball, bezet zones in Mega Rocket en ga voor goud in Treasure Hunt. Let’s Rocket!

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.