Aanbieding Samurai Shodown Special Edition Xbox One / Series X | S

€ 26,99
€ 39,99
Gratis
Bol.com
|
29d
|
0
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Bol.com voor een prijs van € 26.99.

 

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN
Geen gebruikte / used prijzen bekend


Beschrijving Samurai Shodown Special Edition Xbox One / Series X | S

Vanaf de start in 1993 heeft de Samurai Shodown-serie de op wapens gebaseerde vechtspellen opnieuw gedefinieerd. De Special Edition keert terug als een gloednieuwe game met high-end graphics en gameplay voor Xbox Series X en S! De fysieke Special Edition bevat de Season 1 Pass én het nieuwe DLC personage Cham Cham.

Dit nieuwe verhaal vindt plaats een jaar voor de gebeurtenissen van de originele Samurai Shodown-game, waar de spanning nog steeds hoog is in het land van de rijzende zon! Een spel dat de grens tussen spanning en sensatie doorkruist! Klassieke Samurai Shodown-concepten zoals de Rage Gauge, Lightning Blade en Super Special Moves keren terug! Voel je hart sneller kloppen terwijl je op het randje van de dood zit, om dan de rollen in één klap om te draaien!

PRODUCTEIGENSCHAPPEN:

  • Opwindende op wapens gebaseerde gevechten - Samurai Shodown zet de erfenis voort van de gespannen gevechten waar de serie bekend om staat, waarbij spelers altijd één slag verwijderd zijn van de dood en één krachtige aanval verwijderd van de overwinning.
  • Unieke cast van terugkerende en nieuwe krijgers - Samurai Shodown verwelkomt iconische personages uit eerdere iteraties, waaronder de zwaardvechter Haohmaru, zijn rivalen Ukyo en Genjuro, Nakoruru en fan-favoriet Galford. De Special Edition introduceert eveneens alle extra personages uit de eerste Season Pass én het exclusieve personage Cham Cham
  • Geheel nieuwe gameplay - uitvoering van enkele van de belangrijkste vechtmechanieken die de serie populair hebben gemaakt, zoals de Rage Gauge, Rage Explosion, Sword Clash en meer. Samurai Shodown zal ook verschillende nieuwe technieken bevatten, waaronder een krachtige, eenmalige aanval van elk personage genaamd de Super Special Move.
  • Ondersteuning voor next-gen Xbox consoles via Smart Delivery, inclusief 120FPS modus

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.