VERLOPEN

Aanbieding Razer Seiren X Streaming Microfoon Playstation 4

€ 87,34
€ 109,99
Gratis
Megekko
|
29d
|
0
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Megekko voor een prijs van € 90.46.

 

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN
Geen gebruikte / used prijzen bekend


Beschrijving Razer Seiren X Streaming Microfoon Playstation 4
De compacte microfoon die het streamen met je console naar nieuwe professionele hoogtes brengt. De Razer Seirn X PS4 is de eerste officieel in licentie gegeven microfoon voor de PS4. Hij filtert ongewenste achtergrondgeluiden en heeft een ingebouwde schokdemper om trillingen op te vangen. De slanke en compacte bouw voorkomt dat je gezicht verdwijnt, zodat je publiek altijd kan genieten van een stream op professioneel niveau. Officieel gelicentieerde PS4-microfoon Speciaal ontworpen voor hoogwaardig streamen met de console We zijn een samenwerking aangegaan met Sony om de eerste officieel gelicentieerde microfoon voor de PS4 te ontwikkelen.

Die is volledig geintegreerd met de console, zodat je snel en simpel aan de slag kunt met kwaliteitsstreams. Uiterst nauwkeurig opnamepatroon Om ongewenste geluiden te verminderen Het supercardioide opnamepatroon registreert geluid onder een kleinere hoek, waardoor achtergrondgeluiden afnemen. Jouw publiek kan je dus duidelijker horen als ze afstemmen op je kwaliteitsstream. Ingebouwde schokdemper Om trillingen te dempen Als de spanning stijgt, is onopzettelijk stoten en vallen mogelijk. De ingebouwde schokdemping vangt trillingen op, zodat je opname gladjes en ononderbroken blijft verlopen. Compacte vormgeving Om de aandacht op jou te houden De meeste profimicrofoons klinken geweldig, maar zijn vaak te groot en dekken je gezicht af tijdens het streamen.

De Razer Seirn X PS4 is mooi gestroomlijnd en subtiel en levert bovendien uitstekende opnameprestaties. Condensatormicrofoon Om een groter bereik van geluidsfrequenties op te pikken De Razer Seirn X PS4 heeft een langere frequentie en een kortstondige respons voor nauwkeuriger opnames. De microfoon kan de kleinste toonverschuivingen oppikken zodat je stream een professionele kwaliteit krijgt. Monitoren zonder vertraging Om geluidsvertraging te voorkomen De audiosignalen van de microfoon worden gesynchroniseerd met je koptelefoon zodat je nooit het echo-effect krijgt als je streamt met de Razer Seirn X PS4.

Hierdoor kun je de audio-opname volgen terwijl je streamt. Strak en stijlvol model Zodat je het overal mee naartoe kunt nemen De Razer Seirn X PS4 is ontworpen om kleiner te zijn dan andere USB-microfoons en dus gemakkelijk in te pakken bij de rest van je apparatuur. Je kunt dus prima streamen tijdens gameconventies en -events.

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.